“Ülkeyi Düzlüğe Çıkaracak Parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir”

0
62

ender çolakoğlu19CHP Milletvekili Aday Adayı Çolakoğlu, Reyhanlı’da Partililerle Buluştu

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu, partisinin Reyhanlı İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Seçim çalışmaları kapsamında, yapılacak olan genel seçimler öncesinde CHP’nin ilçe teşkilatlarını ziyaret eden milletvekili aday adayı Dr. Ender Çolakoğlu, Reyhanlı parti teşkilat başkanı ve partililer tarafından karşılandı.

CHP Reyhanlı İlçe Teşkilatına yaptığı ziyarette konuşan Çolakoğlu; “Ülkede toplumun kamplaştırıldığı, ayrıştırıldığı, ötekileştirildiği, benden olmayanlar anlayışının her alanda sürdürüldüğü gözlenmektedir. AKP her zaman olduğu gibi 2015 seçimlerine giderken bu ayrışma ve gerginlikten nemalanmaya çalışmaktadır. Bugün kadınla erkeğin eşit olmadığı konuşuluyor, insanımızın etnik ve inanç değerleri siyasete malzeme yapılıyor. İşsizliğin, istihdamın, geleceğe yönelik güvencenin, korku ve huzursuzluk gibi sorunların çok ciddi boyutlara geldiğini hepimiz bilmekteyiz. Birlik içinde hep birlikte ben değil biz diyerek bu gidişe son vermeliyiz. Laik, demokratik cumhuriyetin kazanımlarından vazgeçmeyeceğiz. “Herkes için CHP” sloganıyla meydanlara inecek ve “CHP varsa, herkes için var” diyerek toplumun tüm kesimlerinden oy isteyeceğiz” dedi.

Tarım Politikaları Çiftçileri İflasa Götürüyor

Tarım politikalarının iflas ettiğini kaydeden Çolakoğlu, bölgemizde üretim alanlarının arttırılması gerektiğini vurgulayarak; “Bölgenin en önemli tarım alanlarından biri olan Amik Ovası’nda çiftçilik yapan üreticiler, uygulanan tarım politikalarından kaynaklı artık iflasın eşiğine gelmiştir. Ülkemizde ve bölgemizde narenciye sektörü de hükümetin yanlış politikaları sebebiyle mevcut hali ile sürdürülebilir değildir. Ülkemiz de narenciye sektöründe yapılandırma- dönüşüm yapmamız bir zorunluluktur. Cumhuriyet Halk Partisi çiftçinin emekçinin yanındadır yanında olacaktır” dedi.

ender çolakoğlu20

”Çağdaş, modern ve aydınlık bir Türkiye için hep beraber CHP’ye”

CHP iktidarında çağdaş, modern, ilerici bir eğitim sisteminin hayata geçirileceğini ifade eden Çolakoğlu; “Eğitim politikalarını belirleyen kurumların siyasi düşünce ve ideolojik saplantılarla hareket etmesi çok yıkıcı sonuçlar doğurabilmektedir. Eğitim politikalarının tek rehberi bilimsel düşünce ve ilkeler olmalıdır. Cinselleştirilmiş ve dinselleştirilmiş bir eğitim sisteminin hangi amaca hizmet ettiği bilinmektedir. Gençlerimizin eğitim sorunlarının çözüme kavuşması gerekmektedir. CHP iktidarında Çağdaş, modern, ilerici bir eğitim sistemi hayata geçirilecektir” şeklinde konuştu.

Taşeron Sistemi Köleliktir!

Taşeron sistemi emeği sömürülen işçilerin de kesinlikle iş güvencelerinin kalmadığını belirten Çolakoğlu; “Hiçbir hakka sahip olmayan taşeron işçileri, emeklerinin karşılığını alamayarak açlık sınırının altında yaşıyorlar. Taşeron işçilerinin sendikalı olamadığı, iş güvencelerinin, statülerinin, yıllık izinlerinin bulunmadığından sıkıntı yaşadıklarını gözlemlemekteyiz. Çözüm CHP’dir. Türkiye’nin bu şekilde yönetilmesi kabul edilemez bir durumdur. Sonuç olarak ülkede huzuru ve güvenliği tesis edecek, siyaseti yüceltecek, ekonomiyi düzeltecek, iş hayatında, eğitim, öğretimde ve her alanda ülkeyi düzlüğe çıkaracak parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Yolumuz aydınlık, varacağımız yer özgürlüktür. CHP, ülkeye barış ve mutluluğu getirecektir” dedi.

CHP Reyhanlı İlçe Teşkilat Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu’na ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek başarılar dilediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here