Türkiye Şampiyonası Heyecanı Tüm Şehri Sardı!

0
57

boks şampiyonası4Türkiye Büyük Erkekler Boks Şampiyonası 22-27 Aralık’ta İskenderun’da Yapılacak

Türkiye Boks Federasyonu’nun yıllık faaliyet programı çerçevesinde 2014 yılının son ayında yapılması gereken “Türkiye Büyük Erkekler Boks Şampiyonası”nın heyecanı şimdiden şehrimizi sarmaya başladı.

Şampiyonanın İskenderun’da yapılması için kararın aylar önceden alındığını hatırlatan Boks Hatay İl Temsilcisi Nuri Erdener, Hatay ilinde yeniden faaliyete hızla geçen boks sporunun gelişmesine paralel olarak ilimizin en faal ilçesi olan İskenderun’da yapılması planlanan Şampiyonanın Hatay ve özellikle İskenderun’un tanıtılması açısından çok önemli olacağına dikkat çekti.

Erdener; “Şimdiye kadar Adana, Uşak ve Sivas’ta yapılan grup şampiyonalarında ilk üç dereceye giren sporcular ile birlikte yurt dışında göz dolduran boksörler İskenderun’da yapılacak olan büyük şampiyonada kozlarını paylaşacak. Bu şampiyonada birinci gelen boksörler Türkiye şampiyonu unvanını alacak” dedi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in Boks Federasyonu ilgililerine olumlu şekilde çağrısı üzerine bu organizenin ilk defa İskenderun’da yapılacağına da değinen İl Temsilcisi Erdener, ilçemize gelecek olan sporcu, antrenör ve hakemlere en iyi misafirperverliğin yapılacağını da sözlerine ekledi.

Türk Boks tarihinde bir ilk yaşanacağını, 22-27 Aralık tarihlerinde Türkiye Boks Sporunun kalbinin İskenderun’da atacağını söyleyen Erdener, tüm bunların yanında İskenderun ve civar ilçelerde başarılı şekilde görev yapan fahri boks temsilcililerinin gayretlerinin de bu şampiyonaya damga vuracağını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here