Teknik Direktör Ramazan Silin Başarının Anahtarını Açıkladı:

0
88

körfez iskenderunspor26“Bu Güzel Havayı Sürdürmeliyiz!

TKİ Tavşanlı Linyitspor maçını kazanarak tırmanışını sürdüren Körfez İskenderunspor’un Teknik Direktörü Ramazan Silin, maçın ardından bir değerlendirme yaparak, umut dolu açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Silin Tavşanlı Linyitspor maçında kendilerini yalnız bırakmayan taraflara da teşekkür etti.

Elde edilen başarılarda emeği geçen herkese şükranlarını ileten Silin; “Bizler böyle kenetlendikçe her maçı final havasında oynar ve Allah’ın izniyle başarılı sonuçlar alırız. Pazar günü oynayacağımız Anadolu Selçuklu maçından da puanla döneceğimize inanıyorum. Öncelikli hedefimiz 12 puan daha alıp ligde daha üst sıralara çıkmaktır. Bu takımda yapacak daha çok işimiz var. Biz işimizi henüz bitirmedik. Sezon sonunda takım ligi üst sıralarda bitirdiği an bizim işimiz o zaman biter ve son sözümüzü o vakit söyleriz.

Bu arada taraftarlarımızı 8 Mart Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Tokatspor maçına da bekliyoruz. Takımın yakaladığı iyi hava sürdükçe başarı peşimizden gelecek ve bizimle olacaktır. Özetle, birlik ve beraberlikle başarmaya devam edeceğiz. Karşılıklı sevgi, saygı ve takım ruhu, el birliğiyle elde edilen ve yine ortaklaşa yürütülen güzelliklerdir. Mevcut güzelliği ve iyi havayı sürdürmeyi arzu ediyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here