Taşyürek, İyi Oyun, Kötü Sonuçtan Yakındı

0
79

hatayspor18Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Hatayspor’un Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, sahada iyi şeyler yapmalarına rağmen, sonuç olarak istenilen neticeyi alamadıklarından yakındı.

Kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, son üç haftada sadece bir puan alabildiklerine işaret eden Taşyürek; “Matematiksel olarak istenilen düzeyde değiliz. Çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Futbol anlamında çok iyi şeyler yapmamıza rağmen, sonuç anlamında bir türlü istediğimiz neticeyi alamıyoruz. Kocaeli Birlikspor maçına çok iyi hazırlandık, maça iyi bir şekilde çıktık ancak oynadığımız zeminin ağırlığı, iyi futbol oynamamıza rağmen beklediğimiz sonucu almamızı engelledi. Aynı şekilde İnegölspor ve Sarıyer maçlarında iyi oynadık ama sonuç alamadık. Bu hafta oynayacağımız Altay maçına iyi bir şekilde hazırlanarak çıkmak istiyoruz” dedi. Taşyürek, Kocaeli Birlikspor maçında hakemin yanlış kararlarına maruz kaldıklarını da savundu.

Bu hafta 4 oyuncunun kart cezalısı olduğunu sözlerine ekleyen Taşyürek, Altay maçının bir dönüm noktası olduğunu, taraftar ve yöneticilerin desteğiyle maçtan iyi bir sonuç elde etmek istediklerini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here