Sonay Aykut Erzin’de Mahalle Mahalle Dolaştı

0
137

sonay aykut10“Özgürlüğümüz, Huzurumuz İçin Birlik Olmalıyız”

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Sonay Aykut ilçe ve mahalle gezilerine devam ediyor. Erzin ilçesinde mahalleleri tek tek dolaşan Aykut’a vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

Erzin’de önce esnaflarla selamlaşıp hayırlı işler dileyen Sonay Aykut ve ekibi ardından mahallelere geçerek mahalle sakinleri ile sohbet etti. Mahalle sakinlerinden özellikle kadınların ilgisinin üzerinde yoğunlaştığı Sonay Aykut; “Biz kadınlar bu seçimde her zamankinden daha fazla çalışmalıyız. Ve elimizden alınmaya kalkılan özgürlüğümüz, huzurumuz için birlik olmalıyız. Evlatlarımıza güvenli bir gelecek bırakmanın yolu, Ulu Önder Atatürk ve dedelerimizin, ninelerimizin kanlarını akıtarak bizlere bıraktıkları cumhuriyetimize sahip çıkmaktan geçiyor. Nasıl sahip çıkacağımızı soracak olursanız da sandıklarımıza giderek Cumhuriyet Halk Partisine oy vereceksiniz, vermelisiniz” dedi.

sonay aykut11

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay milletvekili aday adayı Sonay Aykut, gençlerimizin sorunlarını anlatacak bir merci bulamadıklarını sözlerine ekleyerek; “Biz her şeyden önce gençlerimizi dinleyip sorunları üzerinde yoğunlaşmalıyız. Çocuklarımızı adeta bir yarış atı gibi gören eğitim sistemimizin ivedilikle tekrar gözden geçirilmesi gerekmektedir. Çocuklarımızı zaten zar zor okutur hale geldik, birde bunun üzerine ellerinde diploma iş bulamıyorlar. Bugün çocuklarımızın iş bulabilmesi için,  özellikle de devlet kapısında, ne acıdır ki AKP hükümetine yandaş olması gerekiyor” dedi. Aykut, bu düzene dur demek için Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında birleşilmesi gerektiğini vurguladı.

Erzin’de mahalle gezisi sırasında bir vatandaşın bahçesine konuk olan CHP Hatay Milletvekili aday adayı Sonay Aykut, sacda börek yapan ev sahibine bir daha gelişinde börekleri ben açacağım diyerek söz verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here