Payas Belediyespor 2011 Spor Kulübü Kuruldu

0
137

payas bldspor 1Payas Belediye Başkanı Bekir Altan da Tam Destek Veriyor

2015-2016 Sezonunda Türkiye Liglerinde mücadele edecek olan Payas Belediye 2011 Spor Kulübünün tüm resmi evrakları tamamlanarak Payas Kaymakamlığının ardından  Hatay Valiliğine de gönderildi. Bu başvurunun ardından şimdilik Voleybol Şubesi ile hizmet verecek olan Payas Belediye 2011 Spor Kulübü resmen kurulmuş oldu.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın da tam destek vereceği belirtilen Payas Belediye 2011 Spor Kulübü’nün kurucu üyeliklerinde ise şu isimler bulunuyor; Ömer Altan (Esnaf), Mehmet Bülbül (Müdür), Özgür Coşkun (Mühendis), Bünyamin Çolak (Öğretmen), Metin Aytekin (Esnaf), Rahmi Uysal (Öğretmen), Mustafa Köroğlu (Yönetici).

Kurucu üyelerden Ömer Altan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Payas Belediye 2011 Spor Kulübümüzün evrakları Payas Kaymakamlığının ardından Hatay Valiliğine gönderilmiştir. 2015-2016 Sezonunda liglerde mücadele etmek için gerekli girişimlere başladık. Payas Belediye  Başkanımız Bekir Altan, kulübümüze tam destek vermektedir. Yeni kulübümüz bölgemize hayırlı olsun” dedi. Altan, önümüzdeki sezonlarda diğer spor branşlarını bünyelerine katabileceklerini de sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here