Milli İttifak İlk Toplantısını Reyhanlı’da Gerçekleştirdi

0
106

milli ittifak6Milli İttifak (Saadet-BBP) Hatay Milletvekili adayları Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ve Nevin Zeytineli Reyhanlı İlçesinde seçim çalışmaları kapsamında ilk toplantılarını gerçekleştirdi.

Milli İttifak’ın Reyhanlı’dan Milletvekili adayı Yaşar Narlı ve Saadet Partisi Reyhanlı İlçe Başkanı İbrahim Göçmez ile iki partinin ilçe teşkilatının katıldığı toplantıda Çalışkan ve Zeytineli seçimlerde Milli İttifakın yapacağı yol haritası hakkında istişare yaptı.

Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan burada yaptığı açıklamasında, uzun yıllar sonra aynı ideallere sahip milli ve manevi değerleri kuşanan Saadet ve Büyük Birlik Partisinin birleşmesi ile iyi bir hava ve heyecan oluştuğunu söyledi. Çalışkan; “Bu seçimlerde ete, kemiğe bürünen partilerimize daha önceki seçimlerde, hem Saadet hem BBP için, iyisiniz, en doğru sizsiniz ama barajı aşamazsınız, oyumuz boşa gider diyorlardı. Bugün artık önlerine milli ve manevi değerlere sahip bir alternatif kondu. Ve bu yüzdendir ki ülke çapında büyük bir heyecan dalgasına vesile oldu. Reyhanlı halkı kendisini yok sayanlara en iyi dersi bu seçimde verecektir. İlk 4’de Reyhanlı adayı olan tek parti Saadet – BBP Milli İttifakıdır” dedi.

milli ittifak7

Yüzde 8 İle 17 Arasında Bir Oy Potansiyelimiz Var

Seçimin psikolojik bir havadan ibaret olduğunu ifade eden Çalışkan; “Şu an anketlere göre yüzde 8 ile 17 arasında bir oy potansiyelimiz var. Türkiye geneli yüzde 35-40 arası kararsız seçmen var. Çalışmalarımız ile estireceğimiz havanın neticesinde en hayırlı sonuçları alacağımızı umuyorum” dedi.

Zeytineli: “Kendimizi Aday Değil Adak Olarak Görüyoruz”

Milli İttifak ikinci sıra Milletvekili Adayı Nevin Zeytineli ise, ülkemizin çok sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek; “Bu sıkıntılı günlerde memleketimizde sıkıntılara fırsat vermemek adına doğru çözüm önerileri ile kendimizi aday olarak değil de, feda ederek adak gibi görüyoruz. Reyhanlı halkı ülke sıkıntılarını derinden hisseden, bedelini ağır ödeyen ilçelerimizdendir. Reyhanlı halkı hep yok sayılıp, mağdur edilmiştir. Bu mağduriyeti gidermek için elimizden gelen ne ise yapmaya hazırız ve bu yüzden Milli İttifak diyoruz” dedi.

Reyhanlı’da bazı ziyaretlerde gerçekleştiren Milli İttifak adayları, akşam saatlerinde Antakya’da Hatay il yönetim kurulu ile gün sonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here