MHP’li Yavuz; “Vekillik, Hedefim Değil, Hizmet İçin Bir Araçtır” 

0
85

celalattin yavuz13Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Hatay Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Prof. Dr. Celalettin Yavuz, İskenderun’da da partililerle bir araya geldi. MHP İlçe Teşkilatında konuşan Yavuz; “Sizi mecliste temsil için ne varsa yaptım! Vekillik, hedefim değil, hizmet için bir araçtır” diye konuştu.

MHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Celalettin Yavuz, Antakya’da başlattığı milletvekilliği aday adaylığı açıklamalarını, İskenderun’da ve ardından da Kırıkhan, Payas, Dörtyol ve Erzin’de devam ettirdi. İskenderun’da partililerle bir araya gelen Yavuz, açıklamalarında MHP’deki hizmetlerini özetledi.

Türk milletinin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Türk Milliyetçiliğinin ve Ülkücü Hareketin Kurucusu merhum Alparslan Türkeş gibi bir Harbiyeli ve kurmay subay olduğunun altını çizen Yavuz, 2011 Genel Seçimlerinde de milletvekili aday adayı olduğunu o dönemdeki adaylardan kendisi dışında siyasete devam eden olmadığını hatırlattı.

celalattin yavuz14

İkametgâhının, çocuklarının eğitimi sebebiyle Ankara’da olduğuna işaret eden Yavuz; “Ancak Hatay’da oturan pek çok MHP yöneticisinden bile daha sık teşkilatın yanında oldum. Buna karşılık MHP Genel Merkezindeki odam, aynı zamanda Hataylı hemşerilerimle dostça kucaklaştığım bir mekândır. Haftanın yarısını Hatay, yarısını Ankara’da geçiriyorum. Her Pazartesi günü Milliyetçi Hareketin Lideri Bahçeli’ye dış politika ve güvenlik politikası alanındaki raporlarımı da hazırlayarak, eksiksiz sunuyorum.

Millete, Devlete, Hatay’a ve sizlere hizmet için Meclis’te temsilciniz olmak istiyorum. Vekillik, hedefim değil, hizmet için bir araçtır. Sizlere ve milletime hizmeti esas alan bu görev için de ne lazımsa yaptım. Bu görevi, artık kendiniz için bana verin!” şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Celalettin Yavuz, Antakya, İskenderun ve Kırıkhan’dan sonra Payas, Dörtyol ve Erzin’de MHP teşkilatında basın açıklamalarıyla milletvekilliği adaylığını duyurdu ve destek istedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here