Körfez’in Kümede Kalma Mücadelesi

0
125

spor-program2Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor yarın karşılaşacağı Hacettepe maçı için Ankara’ya gitti. Ligde kalma yolunda çok büyük bir mücadele içinde olan Turuncu-Mavililer, Hacettepe maçına mutlak galibiyet için çıkacak. Son üç maçın önemini çok iyi bildiklerini kaydeden Kulüp Başkanı Kazım Aydın; “Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Bizim adımıza kritik haftalara girdik. Üç maçımızdan galip çıkarak kümede kalacağız” dedi. Öte yandan zorlu Hacettepe deplasmanı öncesi Hatay milletvekili adayı Mete Aslan’dan Körfez İskenderunspor’a moral ziyareti yaptı. Turuncu-Mavili kafile dün Ankara’ya gitti.

2. Lig Kırmızı Grupta play-off hedefleyen Hatayspor ise Tepecikspor ile yapacağı maç için pusuya yattı. Ligde kalma mücadelesi veren rakibi karşısında mutlak galibiyet hedefleyen Bordo-Beyazlılar, galip gelerek hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyor. Teknik direktör Ahmet Taşyürek rakiplerinin durumunun kendilerini ilgilendirmediğini önemli olanın Hatayspor’un ne yapacağı olduğunu kaydetti.

Spor Toto 3. Lig temsilcilerimiz de bu hafta sonu önemli karşılaşmalara çıkıyor. 3. Lig 1. Grupta Kırıkhanspor, Adliyespor deplasmanında puan arayacak. 2. Grupta Payas Belediyespor 1975, Çankırıspor’u, 3. Grupta da Erzin Belediyespor, Bergama Belediyespor’u sahalarında ağırlayacaklar. Haftanın programı şöyle olacak: è

Hacettepespor-Körfez İskenderunspor

19 Nisan 2015 Pazar Saat: 14.30

Etimesgut Belediye Kemal Atatürk Stadı

Yavuz Çetin, Muharrem Güzel, Muhammed Yıldız

Hatayspor-Tepecikspor A.Ş.

19.04.2015 14:30

Antakya Atatürk Stadı

Hüseyin Çiftsüren, Soner Maraş, Atilla Ünlü

Adliyespor-Kırıkhanspor

19.04.2015 14:30

Bağlum Belediye Stadı

Cihan Ataş, Sedat Bayrak, İbrahim Akar

Payas Belediyespor 1975-Çankırıspor

19.04.2015 14:30

Payas İlçe Stadı

Mehmet Kaftancı, Bekir Can Tahiroğlu, Mustafa Akkuş

Erzin Belediyespor-Bergama Belediyespor

19.04.2015 14:30

Erzin İlçe Stadı

Selim Özen, Tuncay Çalıkoğlu, Mücahit Değermenci

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here