Körfez İskenderunspor’da Nevşehir Kampı Bugün Sona Eriyor

0
129

körfez iskenderunspor13Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Körfez İskenderunspor’un Nevşehir Avanos’taki kamp çalışmaları Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde devam ediyor. Turuncu-Mavililerin kamp çalışmaları 4 Ağustos tarihinde (bugün)  sona erecek ve takım çalışmalarını İskenderun’da sürdürecek.

Körfez İskenderunspor As Başkanı ve Basın Sözcüsü Cevdet Ünal, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamalarda; “Yeni sezon öncesinde Nevşehir Avanos Yıltok Oteli tesislerindeki 15 günlük kamp çalışmalarımız bugün sona erecek ve futbolcularımıza 3 gün izin vereceğiz.

körfez iskenderunspor14

8 Ağustos tarihinde İskenderun 5 Temmuz Stadında tekrar toplanarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ligler başlayana kadar 2 veya 3 özel karşılaşma yapmayı hedefliyoruz” dedi.

Öte yandan, Körfez İskenderunspor’un Nevşehir kampında en göze batan oyuncular ise genç kaleciler oldu. Kaleciler Suphi Dağ, İlker Dağ ve İzzet Ekin antrenmanlarda gösterdikleri performans ile ilk on bire göz kırparken, Teknik Direktörleri Ramazan Silin’e de “formaya talibiz” mesajı veriyorlar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here