Körfez İskenderunspor İyi Gidişi Sürdürmek İstiyor

0
112

spor-program2Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor, son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarına Konya’da da devam etmek istiyor. Bu hafta sonu Konya Anadolu Selçukluspor ile karşılaşacak olan Körfez ekibi, son 2 maçtan aldığı 6 puanın morali ile Konya’ya gitti. Çarşamba günü oynanan Linyitspor maçının ardından 2 günlük çalışmanın ardından dün öğle saatlerinde Konya’ya hareket eden Turuncu-Mavili ekip, yarın son olarak maçın oynanacağı Atatürk Stadında hafif bir idman yapacak ve maç saatini beklemeye başlayacak. Körfez İskenderunspor’da tek hedef seriyi sürdürmek ve kente galibiyetle dönmek.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta ilk 5 içinde yer alarak play-off maçları oynamak isteyen Hatayspor, Pazar günü Antakya’da konuk edeceği Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Kırklarelispor karşısında alınan farklı yenilginin şokunu atlatan ve Nazilli maçına motive olan Bordo-Beyazlı futbolcular, bu zorlu maçı kazanarak iddialarını sürdürme kararındalar. Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu ise takıma desteklerini süreceğini belirtti. Yapılan açıklamada; “Son maçta Kırklarelispor’a farklı yenilmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Alınan bir yenilgi ile Hatayspor’un bittiği, hatta kümeye bile düşecek bir pozisyona geldiği algısı oluşturulmaya çalışılıyor. Taraftarlar Derneği olarak Hatayspor’un 3-0 galip geldiği Gümüşhanespor maçında da yanındaydık, 3-0 yenildiği Kırklarelispor maçında da deplasmanda yanındaydık. Bu hafta sonu Antakya’da oynayacağı Nazilli Belediyespor maçında da yine yanında olacağız. Çünkü biz pazara kadar değil mezara kadar Hatayspor’luyuz” denildi.

Spor Toto 3. Lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, Kayseri Şekerspor’u sahasında ağırlarken, Payas Belediyespor 1975 ise Denizli Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak. Kırıkhanspor’da Bursa Nilüferspor A.Ş.’yi Kırıkhan İlçe Stadında konuk edecek. Haftanın programı şöyle olacak: è

Konya Anadolu Selçukspor-Körfez İskenderunspor

1 Mart 2015 Pazar Saat: 13.30

BŞB Atatürk Stadı

Hüseyin Sabancı, Emin Yıldırım, Mustafa Savranlar

Hatayspor-Nazilli Belediyespor

1 Mart 2015 Pazar Saat: 13.30

Antakya Atatürk Stadı

Mesut Carık, Nurettin Taşkesen, Gürcan Dönmez

Kırıkhanspor-Bursa Nilüferspor A.Ş.

1 Mart 2015 Pazar Saat: 13.30

Kırıkhan İlçe

Doğan Altun, Bilal Gölen, Emre Bolel

Denizli Büyükşehir Belediyespor-Payas Belediyespor 1975

1 Mart 2015 Pazar Saat: 13.30

Doğan Seyfi Atlı

Aytaç Coşar, Halil Ertan Yılmaz, İsmail Yılmaz

Erzin Belediyespor-Kayseri Şekerspor

1 Mart 2015 Pazar Saat: 13.30

Erzin İlçe Stadı

Sertan Bakan, Barkın Güdü, Hakan Yoldaş

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here