Körfez İskenderunspor Bugün Trabzon Deplasmanında

0
82

körfez iskenderunspor38Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor, bugün Trabzon Ahmet Suat Özyazıcı Stadında grubun güçlü ekiplerinden 1461 Trabzonspor ile 3 puan mücadelesi verecek. Turuncu-Mavililer, bu önemli maç için dün Trabzon’a gitti. Körfez İskenderunspor, aynı gün ter idmanı da gerçekleştirdi. Teknik Direktör Ramazan Silin idaresinde hafta boyunca çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Körfez İskenderunspor camiası rakibini deplasmanda yenerek üç puanın sahibi olmak için sahaya çıkacak.

körfez iskenderunspor39

Körfez İskenderunspor’un Cumartesi mesaisinin ardından, diğer temsilcilerimiz ise Pazar günü sahaya çıkacak. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta play-off mücadelesi veren Hatayspor, hafta sonunda konuk edeceği Sarıyer maçı hazırlıklarını yoğun bir tempoda tamamladı. Hafta başından beri hazırlıklarını sürdüren Bordo-Beyazlılar, rakibini yenerek play-off yolunda önemli bir engeli aşmak istiyor. Teknik Direktör Ahmet Taşyürek idaresinde Sarıyer maçı hazırlıklarını sürdüren Bordo-Beyazlı takımda moraller üst düzeyde bulunuyor.

Spor Toto 3. Lig temsilcilerimizden Kırıkhanspor sahasında rakibini ağırlarken, Payas Belediyespor 1975 ile Erzin Belediyespor deplasmanda puan arayacaklar. Sarı-Lacivertli ekip Kırıkhanspor, Darıca Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Payas Belediyespor 1975, Kemer Tekirovaspor ile Erzin Belediyespor da Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ile deplasmanda karşılaşacaklar. Haftanın programı şöyle: è

1461 Trabzon-Körfez İskenderunspor

28 Mart 2015 Cumartesi Saat 13.00

Ahmet Suat Özyazıcı Stadı

Arda Kardeşler, İhsan Topsakal, Demircan Şerbetçi

Hatayspor-Sarıyer

29 Mart 2015 Pazar Saat 13.30

Antakya Atatürk Stadı

Emre Yıldırım, Onur İçyer, Murat Tekbaş

Kırıkhanspor-Darıca Gençlerbirliği

29 Mart 2015 Pazar Saat 13.30

Kırıkhan İlçe

Ali Şükrü Beldüz, Turgay Emre Memişoğlu, Abdullah Bora Özkara

Kemer Tekirovaspor-Payas Belediyespor 1975

29 Mart 2015 Pazar Saat 13.30

Dr Fehmi Öncel

İlker Güneş, Sibel Yamaç Tamkafa, Ali Uğurtan Demirtaş

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor-Erzin Belediyespor

29 Mart 2015 Pazar Saat 13.30

Bayburt Genç Osman

Seser Tuna, Arda Özyıldırım, Zeynur Çakır

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here