Kırmızıoğlu Belen’de Esnaf Odalarını Ziyaret Etti

0
94

riyad kırmızıoğlu28“Esnafımız, Ekonomik Çöküntüyle Karşı Karşıya”

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu Belen’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Belen’de önce Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret eden Kırmızıoğlu daha sonra Belen Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu ile Belen Esnaflarını işyerlerinde ziyaret ederek, esnafla ve vatandaşlarla sohbet etti.

Esnaf ve Sanatkarlar odasında esnafımızın şuan 23 çeşit vergi ile boğuşmakta olduğuna dikkat çeken Kırmızıoğlu, esnafın ayrıca dükkanını siftahsız kapatmanın getirdiği ekonomik çöküntüyle karşı karşıya olduğunu da işaret etti.

riyad kırmızıoğlu29

Esnafın vatandaşın kapı komşusu olduğuna değinen Kırmızıoğlu; “Esnafımız, kendilerine tanınacak teşvikler ve vergi indirimleriyle desteklenmelidir. Yok olmayla karşı karşıya kalan bazı mesleklerimizin, halkın bu hizmeti başka yerden almasının zorlaşacağından dolayı özellikle desteklenmeleri gerekmektedir. Ben bir esnaf çocuğu olarak sizi çok iyi anlıyorum ve çözümleri beraber üreterek hayata geçirilmesi için söz veriyorum” dedi.

Ekibiyle beraber ziyaret ettiği Şoförler ve Otomobilciler Cemiyetinde çok sayıda şoför esnafıyla da sohbet eden Dr. Riyat Kırmızıoğlu, burada son günlerde yaşanan Özgecan Aslan vahşetinde şoför esnafını sorumlu tutulamayacağını bu konuda devletin denetim ve eğitim görevlerini yerine getirmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Oda ziyaretlerinin ardından bölgedeki esnafları işyerlerinde ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, tüm esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundu. Vatandaşlarla da sohbet eden Kırmızıoğlu gördüğü ilgiden memnun olduğunu da dile getirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here