Gazeteci Şahiye Say Sağlığına Kavuşuyor

0
188

şahiye say3Samandağ Gazetesinin kurucusu ve Yazı İşleri müdürü Şahiye Say’ın sağlık durumu iyiye gidiyor. Geçirdiği kaza sonucunda beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan Say, geçirdiği iki başarılı beyin ameliyatından sonra 15 gündür yoğun bakımda tedavi görüyor. Hayati tehlikesini atlatıp gün geçtikçe sağlığına kavuşan Say’ın bu hafta içinde yoğun bakımdan çıkması bekleniyor.

Şahiye Say’a başarılı ameliyat yapan Defne Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanı Op. Dr. Özcan Aslan, Şahiye Say’ın durumunun iyiye gittiğini, yakalandığı karaciğer enfeksiyonundan  yavaş yavaş kurtulduğunu belitti.

Aile adına açıklama yapan Hikmet Say; “Ablam sağlığına kavuşmak üzere. Ablamın sağlığına kavuşması önce Allah’a ve daha sonra Defne Hastanesi   Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanı Op. Dr. Özcan Aslan,’a borçluyuz. Geçirdiği talihsiz kaza sonucunda yaralanarak tedavi altına alındığı süre içerisinde bizi telefonla arayarak, Hastaneye veya büromuza gelip geçmiş olsun dileklerinde bulunan Daire amirlerine, Kurum ve kuruluş Müdürlerine, Belediye başkanlarına, Hatay Gazeteciler Derneği başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine, Antakya Gazeteciler Cemiyeti başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine, Samandağ yerel basını ve Hatay Yerel basınına, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Oda başkanlarına, Dernek başkanlarına dost ve akrabalarımıza ve tüm halkımıza ailem adına teşekkür ederim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here