Erhan Aksay Turnuvası’nda Kupa Sahibini Buldu

0
92

erhan aksay turnuva2Şampiyon Akademi Hastanesi Oldu

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen yaklaşık 2 ay süren 30. Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Akademi Hastanesi oldu.

 Nazım Koka Stadı’nda düzenlenen final maçı öncesi CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve Samandağ Belediye Başkanı, Hatayspor Kulübü Başkan’ı Jan Baram ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yer aldığı birlik ve beraberlik maçında Bordo ve Beyaz formalı takım karşı karşıya geldi. Centilmenlik içinde oynanan karşılaşmayı Beyaz takım 4-1 alırken, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş attığı 3 jenerik golle alkışları topladı.

erhan aksay turnuva3

Yapılan birlik ve beraberlik maçının ardından Güneyler Öğretmenler Derneği ve Akademi Hastanesi arasındaki final maçı oynandı. Oynanan maçın ilk yarısı 0-0 biterken, ikinci yarıda atılan karşılıklı gollerle maçın normal sonucu 1-1 bitti. Direkt penaltı atışlarına geçilen final maçında Akademi Hastanesi attığı 4 penaltıyı gole çevirerek Güneyler Öğretmenler Derneği’ni 4-1 mağlup edip turnuvanın şampiyonu oldu.

Karşılaşma sonunda Erkan Aksay’ın eşi Meziyet Aksay’a, turnuvalara katkıda bulunan ailelere, önceden oynayıp hayatını kaybedenlerin ailelerine ve AHDE vefa ödülü alan takımlara plaket takdim edildi.

Turnuva şampiyonu olan Akademi Hastanesi’ne ve turnuvanın ikincisi olan Güneyler Öğretmenler Derneği’ne kupalarını Milletvekili Hasan Akgöl ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş takdim etti. Turnuvanın üçüncüsü Küçük Sanayi Sitesi olurken, Diş Hekimleri Odası Turnuvayı dördüncü bitirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here