Burada İskenderunspor 1967’nin ‘Kanun’ları Geçer!

0
293

Hakemler: Mehmet Nevzat Adal***, Sezgin Altun***, Çağlar Yıldız***
Stat: 5 Temmuz
İskenderunspor 1967: Muhammet***, Gökhan**, Okan**, Mehmet Karakeçili**, İsmail***, Anıl**, (Dk 69 Deniz **), Tanju**, (Dk 81 Onur*), Nureddin***, Ali Yıldırım**, (Dk 54 Ali İhsan**), Mehmet Türk***, Abdurrahman Kuyucu**
Trabzon Kanunispor: Ali**, Recep**, Emre**, Yunus**, Seyit ***, Abdulyiğit**, Hatdar**, (Dk 77 Hasan*), Zekeriya* ( Dk 29 Mesut**), Şaban***, Muhammet**, Bilal**, (Dk 67 Cem*)
Sarı Kart: Anıl, Gökhan, İsmail, Mehmet Türk (İskenderunspor 1967), Muhammet (Trabzon Kanuni)
Kırmızı Kart: 90+1 Mehmet Karakeçeli (İskenderunspor 1967)
Goller: Dk. 31 Mehmet Türk, 90+2 Onur (İskenderunspor 1967), Dk 60 Şaban (Trabzon Kanuni)
İskenderunspor 1967, kendi saha ve seyircisi karşısında konuk ettiği Trabzon Kanunispor’u maçın uzatma dakikalarından attığı gol ile 2-1 yendi. Çekişmeli ve bir o kadar da zevkli geçen karşılaşmadan 3 puan ile çıkan Mavi-Turunculular, bu mutluluğu taraftarı ile paylaştı.
Maça her iki takımda hızlı başladı. Karşılaşmanın 10. dakikasında tehlikeli gelen Trabzon Kanunispor’da, Şaban iki kez kaleyi yokladı, kaleci Muhammet gole izin vermedi. 15. dakikada bu kez ev sahibinin geliştirdiği tehlikeli atakta, Nureddin’in sağdan ceza sahasına girerek vurduğu sert şutu kaleci Ali son anda köşeden çıkarttı. Ev sahibi etkili ataklarını sürdürürken 31. dakikada aranan gol geldi. Atağı kesmek isteyen Seyit düşünce, topu iyi takip eden Mehmet Türk kaleci Ali’yi de geçerek topu ağlara bıraktı: 1-0. Bu gol ilk yarının skorunu da belirledi.
Karşılaşmanın ikinci yarısına konuk ekip daha baskılı başladı. Nitekim 60. dakikada beraberlik golü geldi. Seyit ile geliştirdiği atakta, topu ceza sahsında bulunan Şaban’a verdi. Şaban bekletmeden plase vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-1. Golden sonrada her iki takımda galibiyet golü için büyük efor harcadı. Uzatmaların 1. dakikasında rakibine sert giren Mehmet Karakeçili, ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kalırken, 10 kişi kalan ev sahibi bir dakika sonra golü de buldu. Topla ceza sahası içerisine kadar giren Mehmet Türk, topu kale direği önünde bulunan Onur’a gönderdi. Onur’un vuruşu galibiyeti getiren gol oldu: 2-1 oldu.
Son saniyelerde gelen bu gol tüm tribünü ve yedek kulübesini ayağa kaldırırken, 3 puanın sevinci maçı izleyen İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Emniyet Müdürü Cengiz Başer, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan ve yönetim kurulu üyelerini de mutlu etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here