Berkay Duran’dan Ahde Vefa

0
115

berkay duran3Hatay Bağımsız Milletvekili Adayı Berkay Duran, Hatay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek huzurevi sakinlerine karanfil hediye etti.

Yoğun bir tempoyla ziyaretlerine start veren Bağımsız Milletvekili Adayı Berkay Duran’ın, Mülki Amirlere gerçekleştirdiği nezaket ziyaretlerinden sonra ilk durağı Antakya huzurevi sakinleri oldu. Büyüklerimizin hayatımızdaki önemine dikkat çeken Duran, Huzurevinde yaşamını sürdüren büyüklerimizle sohbet ederek onlara karanfil hediye etti.

berkay duran4

Yaptığı ziyarette büyüklerimizin yüzlerindeki tebessümün her şeye bedel olduğunu belirten Duran; “Onlara moral vermenin mutluluğunu yaşadım. Her şeyin en güzelini hak ediyorlar. Bugünlere onlar sayesinde geldiğimizi unutmamalı, her zaman minnet duygusu beslemeliyiz. Yaşamımızın her döneminde bu gaye ile hareket etmeli, büyüklerimize yalnızlık duygusunu hissettirmemeliyiz” ifadelerine yer verdi.

Daha sonrasında yetkililerden sorun ve istekleri yönünde bilgi alan Duran, huzurevi sakinlerinin hayır dualarıyla kurumdan ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here