Belen’de ‘Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı’ Konferansı Düzenlendi

0
115

kutlu doğum-belen114-20 Nisan Kutlu Doğum Haftası dolayısı ile Belen Müftülüğü ve Diyanet Vakfı Şubesi’nce “Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı” konulu konferans düzenlendi. Belen Belediye Düğün salonunda düzenlenen etkinliğe Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Belediye Başkan Vekili Halil Polat, Kamu Kurum ve Kuruluşların daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Konferans Kur’anı Kerim tilaveti, İlçe Müftüsü Adem Cankurt’un açılış konuşması ile başlatıldı. Müftü Cankurt, bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığınca “Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı” temalı konu seçildiğini, konuşmanın da bu konuda yapılacağını belirterek, konferansın düzenlenmesinde maddi ve manevi katkıları olan herkese teşekkür etti.

kutlu doğum-belen2

Emekli İl Müftüsü Mustafa Varlı’nın Hz. Peygamberin aile ve sosyal hayatından örnekler vererek yaptığı konuşması ile devam eden konferans, İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin ilahi okumaları ve hazırlanan hediye paketlerinin, Kaymakam Aydın tarafından öğrencilere verilmesi ile sona erdi. Konferans çıkışı katılımcılara tatlı ikramı yapıldı.

Müftülüğün, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde, faaliyetlerin devam edeceği belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here