Başkan Savaş, Karayılan Mahallesinde Halkla Bir Araya Geldi

0
77

savaş-karayılan1Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP İskenderun Kadın Kolları’nın düzenlemiş olduğu toplantıya katılarak vatandaşların sorunlarını dinledi ve merak edilen konulara açıklık getirdi.

İskenderun’a bağlı Karayılan Mahallesi’nde düzenlenen ve yoğun katılımın olduğu toplantıya Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın eşi Doç. Dr. Nazan Savaş, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu’nun eşi Suzan Dudu, CHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Beyaz Karaman, Hatay Büyükşehir Belediyesi Sosyal Market Gönüllüleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Düzenlenen toplantıda Karayılan mahallesinin ulaşım, mezarlık, altyapı gibi birçok sorununa değinilirken bunun dışında İskenderun ve Hatay’ın genel olarak sorunları tartışıldı.

savaş-karayılan2

Genel olarak ulaşımda fiyatlar konusunda iyileştirmelere gidilmesi konusunda vatandaşlar talepte bulunurken, bu talebe karşılık Başkan Savaş; “Bu konuda bizleri uyarmanız bizleri oldukça memnun etti. Önümüzdeki zamanlarda ulaşımla ilgili yapacağımız toplantılarda bu talepleri göz önüne alıp buna göre kararlar alacağız” dedi.

Ayrıca Doç. Dr. Nazan Savaş ise, mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinledi, notlarını aldı ve çözüm yolları bulma adına fikir alışverişinde bulundu.

CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu’nun eşi Suzan Dudu ise, CHP Kadın Kolları olarak sadece kadınlarımızın değil tüm vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için halk buluşmalarına aralıksız bir şekilde devam edeceklerinin altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here