Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’den Duyarlılık Örneği

0
72

antakya belediye1Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Samandağ Belediyesi’nde çalışırken işten çıkartılan ve lösemi hastası bir çocuğu bulunan İbrahim Kimyon’a sahip çıkarak, büyük bir duyarlılık örneği gösterdi.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’yi Samandağ Ayna Gazetesi ekibi ile birlikte makamında ziyaret ederek yaşadığı sıkıntıyı anlatan Kimyon’a, anında iş sözü vererek gerekli işlemlerin başlamasıyla ilgili talimat veren Başkan Kimyeci; “Geçtiğimiz günlerde Samandağ ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti olağan kongresinde AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Av. Metin Canbolant’ın dile getirmesi ve değerli Milletvekilimiz Adem Yeşildal’ın da “kucak açmamız gerekiyor” sözlerinin üzerine gerekli istişareleri yaptık. İbrahim Kimyon kardeşimizin durumu hakkında gerekli bilgileri aldık. Bundan yola çıkarak bugün sizleri buraya Antakya Belediyesi’nin sizlerin yanında olduğunu söylemek ve sigortanızın başlaması için gerekli bilgilerin alınması için davet ettik. Bundan sonraki süreçte minik yavrunuz Ali Yahya Kimyon’un tedavisinde sigortalı olarak daha rahat ilerleyeceksiniz. Rabbim evladınıza bir an evvel şifa versin” diye konuştu.

Gerçekleşen ziyaretin sonunda Başkan Kimyeci’nin talimatı ile İbrahim Kimyon işe alınmak üzere gerekli işlemlerin yapılması için yetkili birime yönlendirilirken, Samandağ Ayna Gazetesi ekibi de gösterilen duyarlılık örneğinden dolayı teşekkürlerini iletti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here