“İstikrarın, Adaletin ve Kalkınmanın Adresi Biziz”

0
76

mehmet alğan25Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Mehmet Alğan Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Ak Parti’nin en genç vekil adaylarından Hatay Milletvekili adayı Mehmet Alğan 7 Haziran’daki genel seçimlere dur durak vermeden çalışıyor. Milletvekili Adayı Alğan, Altınözü ilçesinde İlçe Başkanı Tahir Zümre ve yönetim kurulu üyeleriyle ziyaretlerde bulunarak 7 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmadaki son virajı olduğuna dikkat çekti.

Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Alğan, iktidarları boyunca kendilerini destekleyen vatandaşlara teşekkür ederek sözlerine başladı.

Ak Partinin gençlere daha çok fırsat tanıdığını ifade eden Alğan; “Gençleri, siyasetin yedek kulübesinde bekleten, umursamayan, yetersiz gören, seçimden seçime hatırlayan, beklentilerini anlayamayan, siyasi hırsları ve çıkarları uğruna onları, saflıklarını ve heyecanlarını kullanarak birbirlerine kırdıran siyaset anlayışı ve siyasetçilerin aksine; hem partimizin temsilinde hem de en ön saflarda milletimizin vekaletini üstlenmede gençleri söz, karar, yetki ve sorumluluk sahasının merkezine taşıyan partimiz olmuştur, AK Parti olmuştur. Türkiye’de yaklaşık 50 milyon seçmenin 16 milyona yakını 18-30 yaş arası gençlerden oluşmaktadır. Yani her 3 seçmenden biri gençtir!

Partimizin seçilme yaşını 30’dan 25’e indirmesi, gençliğin temsili açısından oldukça önemli bir adımdı; inşallah önümüzdeki dönemde seçilme yaşını 25’ten de aşağı, 18’e indireceğiz. Çünkü gençlik bizim sadece geleceğimiz değil, aynı zamanda bugünümüzdür” şeklinde konuştu.

Partilerinin gençliğe duyduğu güvenin, gençler olarak üzerlerine büyük bir sorumluluk da yüklediğini kaydeden Alğan; “Ben İskenderun’da büyüdüm, burada okudum; bu şehrin sokaklarında, tepe mahallelerinde, sahilinde dolaştım, içinizde yetiştim ve içinizden biriyim. Sizlerin taleplerini, beklentilerini biliyorum ve bunların çok iyi farkındayım. AK Parti ‘yapacağız, edeceğiz’ diyerek boş vaatlerle milletin gündemini meşgul etmez. Siz talep ettiniz, biz yaptık ve birlikte başardık der” dedi.

Diğer partilerin boş vaatlerde bulunduğunu ancak Ak Partinin söylediğini yaptığını kaydeden Alğan; “Açık artırmayla asgari ücret yarışına girdiler. Kimi 1500 diyor, kimi 1800 diyor, kimi 5000 diyor. 2023 hedefine doğru güçlü, istikrarlı, ekonomisi büyük, bölge ve dünya lideri Yeni Türkiye için AK Kadrolar olarak daha çok çalışmalıyız. Dün, bir sağdan bir soldan, gençlerimizi idam sehpalarına yollayanların bugün bir sağdan bir soldan sorguya çekildiği günlere eriştik. Sıra 12 Eylül ürünü darbe anayasasını çok daha güçlü bir şekilde tek başına iktidara gelerek değiştirmeye gelmiştir. Gün, Yeni bir anayasa için, müreffeh, huzurlu ve barış adası olan Yeni Türkiye için, reisimize artık başkanımız demek için; gece, gündüz; usanmadan, yorulmadan, kapı kapı gezerek gayret göstermenin günüdür.

İstikrarın, adaletin ve kalkınmanın adresi biziz. Bizim ulaşamadığımız, sesimizi duyuramadığımız herkese; eşinize, dostunuza, akrabanıza partimizi anlatmak, davamızı anlatmak, Yeni Türkiye ülkümüzü anlatmak görevi, bizim olduğu kadar sizin de görevinizdir sevgili kardeşlerim. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da elele, omuz omuza, gönül gönüle vererek; 7 Haziran günü, tek başına, AK Parti iktidarını şimdiden milletimize müjdeliyor, hepinize, katılımınızdan, desteklerinizden, fedakarlıklarınızdan ötürü şükranlarımı sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here