“Zübük” Asi Medya Farkıyla İskenderun’da

0
134

zübük tiyatrosu2Asi Medya, Kültür Sanat Organizasyonlarına ara vermeden devam ediyor. Aziz Nesin’in muhteşem oyunu ‘ZÜBÜK’ Asi Medya Organizasyon farkıyla İskenderun’da sahnelenecek. Müzikal komedi tiyatro oyunu, 29 Mart 2015 Pazar günü saat 20.30’da MKÜ Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı’nda tiyatro severlerle buluşuyor.

Türkiye’nin önemli ve usta yazarlarından Aziz Nesin’in, 2015 yılında kutlanacak doğumunun 100. yılı nedeniyle ‘ZÜBÜK’ isimli eseri, Nedim Saban tarafından uyarlanarak sahneye taşındı. Bundan 34 yıl önce Kemal Sunal’ın canlandırdığı, her dönemin bir mihenk taşı olma özelliği taşıyan ‘Zübük’ karakterini bugün tiyatro sahnesinde, günümüzün önemli oyuncularından Tuna Orhan üstleniyor. Oyunun diğer rollerinde tiyatro, sinema ve TV dizilerinden tanıdığımız Halim Ercan, Hakan Akın, Bahar Yanılmaz, Deniz Değirmenci, Ercü Turan, Hilmi Özçelik, Evren Erler, Serdar Aydın, Ena Alpar, Emrah Düzkaya, Selim Tezin gibi isimler rol alıyor. Oyunun yardımcı yönetmeni Bülent Seyran.

Oyunun konusu ise kısaca şöyle; “Siyasi hayatına küçük bir ilçede başlayarak, milletvekilliğine kadar yükselen “İbrahim Zübükzade”, çevresindeki herkesi kandırmış,  halkın manevi değerleri ve inançlarını sömürerek, siyasette yükselmeye başlamıştır. Bu önlenemez yükselişi durdurmak isteyenler, son çare olarak onu daha da yükselterek, Ankara’ya göndermeye karar verirler. Ancak Zübük, nereye giderse gitsin bela olmaya devam eder…”

Tiyatroyu izlemek isteyenler için bilet temin yerleri: ASİ MEDYA ORGANİZASYON GİŞE (Prime Mall Avm giriş katı), Nebil Gold, Tümkaya Süt, Madam Seta İpekçilik, Rock Market, Cafe Portakal.  Detaylı bilgi için irtibat telefonu:  0507 120 64 24.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here