Yürekler Yanmaya Devam Ediyor

0
90

şehit iskenderun1İskenderun’a Bir Şehit Ateşi Daha Düştü

Doğu ve Güneydoğu’da teröristlerle girdikleri çatışmalarda şehit düşen kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarından birinin daha İskenderunlu olduğu öğrenildi.

Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde dün PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada İskenderunlu Piyade Uzman Çavuş Osman Vurgun şehit oldu. Nusaybin’de devam eden operasyonda uzun namlulu silahla açılan ateş sonucu ağır yaralanan Vurgun’un, kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesi’nde şehit olduğu kaydedildi.

Genelkurmay açıklamasında; “16 Mayıs 2016 Pazartesi günü Mardin ili Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız saat 11.00’de şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada aslen Yayladığı Kışlak Köyü’nden İskenderunlu Piyade Uzman Çavuş Osman Vurgun  şehit oldu. Şehit Osman Vurgun’un şahadet haberi,  bir süredir iş nedeniyle Çorlu’da yaşayan babası Ömer Vurgun’a verildi. Şehit Osman Vurgun’un ailesinin Çorlu’da olması nedeniyle cenaze Çorlu’da düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here