Yıldırım: “Vatan Partisi Bandırma Vapuru’dur”

0
75

vatan partisi açıklama17Vatan Partisi Öncü Gençlik Başkanı Yıldırım: “Vatan Partisi Bandırma Vapuru’dur”

Vatan Partisi İskenderun İlçe Öncü Gençlik Başkanı Yunus Özgür Yıldırım, Vatan Partisi’nin Bandırma Vapuru olduğunu bunun nedeninin ise partinin sağ, sol demeden vatan için milleti birleştirdiğini söyledi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla İskenderun Boyacılar Parkı’nda basın toplantısı düzenleyen Yıldırım’a çok sayıda partili de eşlik etti. Gençlerin vitrin süsü olmadığına dikkat çeken Yıldırım; “Göstermelik ve lafta kalan bir gençlik söylemini Vatan Partisi’nde bulamazsınız. Gençler olarak Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği bugünde Bandırma Vapuru’na binmekten gurur duymaktayız. Vatan Partisi Bandırma Vapuru’dur çünkü sağ, sol demeden vatan için milletimizi birleştirmektedir.

İşçiyi, çiftçiyi, köylüyü milletin efendisi yapacak olan milli hükümetin savunucusu ve uygulayıcısıdır. Aslanlı yolda birleşen fedailerin partisidir. Günümüzde Mustafa Kemal’in 6 okunu programına koyan tek partidir ve 6 okun öncüsüdür. Bu nedenle gençlik olarak vatan saflarındayız” şeklinde konuştu.

 Sona eren konuşmanın ardından Atatürk Anıt Alanı’na yürüyen gençler bir dakikalık saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı’nı okudular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here