Yıldev ile Arsuz Belediyespor Finalde!

0
164

2-2 berabere sonuçlanan Yarı Final karşılaşmasında, penaltı atışları sonucunda Barış Salık Meydansor’u 6-4 yenen Mehmet Boşnak Yıldev finale yükseldi. Eşref Dönmez Biçer Beton’u 1-0 mağlup eden Refik Çoğum Arsuz Belediyespor’da final bileti alan ikinci takım oldu.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın direktifleri sonucunda her yıl organize edilen Geleneksel 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasına yapılan yarı final karşılaşmasında Barış Salık Meydanspor ile Mehmet Boşnak Yıldev talkımları karşı karşıya geldi. Normal süresi 2-1 biten maçın sonunda, penaltı atışlarının ardından finale kalan takım Mehmet Boşnak Yıldev oldu.

Barış Salık İskenderun Meydansporlu futbolcular, sahaya “15 Temmuz Şehit ve Gazilerimizi Unutmadık, Unutturmayacağız” pankartıyla çıkarken, 2000’e yakın taraftar topluluğu da aynı pankartı tribünlerde açtı. Müsabaka öncesinde takım oyuncuları ile taraftarlar 15 Temmuz Şehitlerimizin anısına 1 dakika saygı duruşu yapılmasının ardından hep birlikte İstiklal Marşını söylediler.

Hatay Bölgesi Hakemlerinden Hakan Özpınar, Uğur Şahin ile Erman Koca’nın yönettiği karşılaşma, Barış Salık İskenderun Meydanspor’dan Turan Kuyumcu ile Uğur Akhan, Mehmet Boşnak Yıldev’den de Sedat Kaymaz ile Zeyni Altuğ’un attığı gollerle 2-2 berabere sonuçlandı. Penaltı atışları sonucunda ise Meydanspor’u 6-4 yenen Yıldev finale yükselen takım oldu.

Refik Çoğum Arsuz Belediyespor da Finalde…

Körfez Grubunda ayrıca Eşref Dönmez Biçer Beton’u 1-0 mağlup eden Refik Çoğum Arsuz Belediyespor’da finale yükselen bir diğer takım oldu. 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan ve Hatay Bölgesi hakemlerinden Lütfü Batar, Sadettin Arslan ile Uğur Şahin’in yönettiği karşılaşmada Arsuz Belediyespor’u finale taşıyan golü 30. dakikada Fuat Uruç attı.

Müsabaka sonucunda her iki takım futbolcuları bir birlerini tebrik ederken, aynı zamanda da beraber hatıra fotoğrafı çektirmeleri taraftarlardan alkış aldı. Turnuvanın tertip kurulundan Eray Özdemir ile Ayhan Dik’in titiz çalışmaları sonucunda oynanan Yarı Final karşılaşmaları centilmenlik içerisinde geçti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here