Yetki Davasında Yargıtay Kararını Verdi!

0
118

çelik-iş açıklama21Çelik-İş Sendikası ‘Yetki Davası’nda Yargıtay’ın, Hatay İş Mahkemesinin yasa ve usullere uygun olarak verdiği kararı onadığını açıkladı. Sendikanın İskenderun Şubesine ait sosyal paylaşım sitesinden yapılan açıklamada, Yargıtay’ın kararı onadığı ve taraflarla yapılan açık duruşmada İsdemir’de Çelik-İş Sendikasının yetkili olduğuna dair çok net bir karar verdiği vurgulandı.

Açıklamada ayrıca, konuyla ilgili geniş açıklamanın yarın Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül tarafından yapılacağı da belirtildi. Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesinin açıklaması aynen şöyle;

“Sevgili İsdemir Çalışanları,

İsdemir yetki davasında malum sarı sendika ile İsdemir’in reddi hakim talepleri Yargıtay tarafından reddedilerek Hatay İş Mahkemesinin yasa ve usullere uygun olarak verdiği kararı onamıştır. Hatay İş Mahkemesi, Yargıtay’ın onama kararından sonra bugün taraflarla yapılan açık duruşmada İsdemir’de Çelik-İş Sendikasının yetkili olduğuna dair çok net bir karar vermiştir.

Yargı kararı ve sendikal süreç ile ilgili geniş açıklama 04.07.2015 tarihinde (yarın) saat 18:00’de İsdemir Siteler 1 nolu çarşı önünde Genel Başkanımız Sayın Cengiz Gül tarafından yapılacaktır.

Yaşasın işçilerin birliği!”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here