Yeşilmen, Abisinin Yüreğine Dokundu!

0
97

arsuz-yeşilmen1CHP Hatay İl Gençlik Kolları Sekreteri Mehmet Yeşilmen’den Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya teşekkür plaketi

CHP İskenderun Gençlik Kolları eski Başkanı, CHP Hatay İl Gençlik Kolları Sekreteri Mehmet Yeşilmen, hastalığının tedavisi süresince kendisinden desteğini esirgemeyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya plaketle teşekkür etti. CHP İskenderun ve Defne Gençlik Kolları üyelerinin katıldığı törende ‘Abim’ diye nitelendirdiği Başkan Culha’nın varlığıyla ve ziyaretleriyle her zaman güç ve moral bulduğunu söyleyen Yeşilmen, tedavi sürecinin yüzde 80’inin tamamlandığını ve en kısa zamanda siyasi mücadelesine kaldığı yerden devam edeceğini ifade etti.

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, hastalıkla mücadele sürecinde tüm CHP’lilerin kendisinden desteğini esirgemediğini söyleyen Mehmet Yeşilmen; “Olayın en başından beri sizler de bu sürecin içerisinde benimle birliktesiniz. Hastalığımdan önce olduğu gibi, hastalığım sonrasında da yanımda olduğunuz için, moral ve desteğinizi esirgemediğiniz için, bundan sonrada yanımda olacağınızı bildiğim için hepinize çok teşekkür ederim.

arsuz-yeşilmen2

Başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Arsuz Belediye Başkanımız Sayın Nazım Culha, milletvekillerim, PM üyelerim, il ve ilçe örgütlerim ile gençlik kollarımızın bir dost ve aile havasındaki manevi destekleri ve motiveleriyle rahatsızlığımın en tehlikeli sürecini geride bıraktım. Özellikle de Nazım Başkan, abi olarak belediye başkanlığından ve siyasetten öte varlığıyla, ziyaretleriyle, gücüyle gücüme güç kattı. O’nun bendeki yeri çok ayrı… İlik naklimin 6. ayındaki bu toplantıyı aslında makamında yapmak isterdim. Ancak kan değerlerimin düşmesi nedeniyle doktorlarım bir süre daha ziyaretleri yasakladı. Bu nedenle Nazım Başkanımıza teşekkür etmek ve plaket sunmak için kendisini evime davet ettim. Umarım, hatam olmamıştır. Kendisine varlığı için bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugün anladım ki; biz gerçekten kocaman bir aileyiz” dedi.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, Mehmet Yeşilmen’in sağlığına kavuşmasında örgüt dayanışmasının büyük etkisi olduğunu belirterek; “Bugün burada Mehmet kardeşimin iyileşmesini kutluyoruz. Bu nedenle çok mutluyuz. Mehmet kardeşim rahatsızlanmadan önce de çok yiğit bir kardeşimdi. Rahatsızlığı döneminde de yiğitçe davranarak ve inanarak, CHP’nin ve gençlik ailesinin verdiği moral ve motivasyonla bu sıkıntıyı aştı. Burada gördüğüm dayanışma çok önemli. İnanılmaz bir örgüt dayanışması sergilediğiniz için siz gençlerimize ve tedavi sürecinde verdiği mücadeleden ve plaketinden dolayı da Mehmet Yeşilmen’e çok teşekkür ederim. Biz aslında hiç bir şey yapmadık, sadece Mehmet’in yanında olduk. Bu ülkede ne Mehmetlerin, ne de hiçbir bireyin böyle bir rahatsızlık yaşamamasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here