Yeni Yıl Pastalarına Yoğun İlgi

0
71

İskenderunlular yılbaşı gecesi için hazırlıklarını tamamlamak amacıyla, sabah saatlerinden itibaren alışveriş yapmaya başladı.

Günün erken saatlerinden itibaren hazırlıklarını tamamlayan Petek Pastanesi, satışa sunduğu birbirinden farklı ve lezzetli pastalarıyla, vatandaşların en uğrak yeri oldu.

Petek Pastanesi İnsan kaynakları Sorumlusu Dilber Demirbağ, her damak zevkine uygun, yılbaşı gecesine özel olarak hazırladıkları süslü pastalarının müşterilerini beklediğini ifade ederek; “Yılbaşında, her yıl olduğu gibi bugün de pastalarımızı hazırladık. Müşterilerimizin tercihlerine göre pastalarımız yapıldı. Meyvelisi, çikolatalısı, krokanlısı ve daha pek çok çeşidimizle misafirlerimizi bekliyoruz. Herkesin yeni yılını kutluyor, nice sağlıklı, mutlu yıllar diliyoruz. Bugün gece 12’ye kadar İskenderun halkına hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Aileleri ile birlikte evde yılbaşını geçirecek olan vatandaşlar, pek çok çeşit arasından pastalarını seçerek, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir şekilde aileleriyle birlikte yeni yıla girmeyi hedeflediklerini dile getirdiler. 2022 yılının daha iyi geçmesini temenni eden vatandaşlar; “Pastamızı seçip aldık, ailemizle birlikte yılbaşını kutlayacağız. Umarız 2022 yılı çok güzel olur, sağlık, huzur getirir, herkes de mutlu olur inşallah” şeklinde görüşlerini ifade ettiler. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here