Yeni Transfer Erbay Eker’den Duygusal Paylaşım

0
114

“Her Daim Hayallerinde İskenderunspor Sevdası Vardı…”

TFF 2. Ligdeki temsilcimiz İskenderunspor, şehrimizin yetiştirdiği başarılı sporculardan Erbay Eker ile sözleşme imzaladı. yapılan sözleşmenin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Erbay Eker, her daim hayallerinde olan İskenderunspor’a geldiği için memnun olduğunu dile getirdi. Eker, duygusallığının öne çıktığı mesajında şunları dile getirdi;

“25 yıl sonra yuvaya dönüş! Şu anki Karaağaç Yükseliş Kolejinin oradan ve İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE)’nin (eski havaalanı)  bulunduğu yerden zinciri bozuk bisikletiyle 8 yaşlarında bir çocuk, Vali Utku Acun Spor Tesislerine idmanlara gidiyordu. Her daim hayallerinde İskenderunspor sevdası vardı.

Biz büyüklerimizden İskenderun sevdasını her daim gördük. Gözümü açtığımda altyapılarda futbolun bebekliğini Ümit Payaslı (Paşa Ümit) hocamla, çocukluğunu rahmetli Yavuz Türkölmez hocamla ve olgunluğunu ise Turgut Deliveli hocamla yaşadım ve bu yolu bana açan Nurettin Yılmaz hocam oldu. Hepsi de İskenderunspor  efsanesiydi. Hayallerimi gerçekleştirdikleri için, İskenderunspor’a onlar gibi hizmet edeceğim için  hepsine minnettarım.

Transferimin gerçekleşmesinde  Sayın Hakan Bolat Başkanıma, Sportif Direktörümüz Yağız Baysal’a, Hocam Gürkan Aslan’a ve İskenderunspor’a gönül vermiş sevgisi sonsuz olan taraftarımıza teşekkür ederim.

Bizler toprağımızı Farklılıklarımızla güçlendiren insanlarız. Biz Birlikte Daha Güçlüyüz…

En Büyük İskenderunspor!”

Karaağaçspor’da Yetişti, Sivasspor’da Profesyonel Oldu

İskenderun doğumlu savunma oyuncusu 33 Yaşındaki Erbay Eker, Hatay Amatör Küme Takımlarından Karaağaçspor’un altyapısında yetişti. Erbay Eker, daha sonra aralarında Eyüpspor, Sivasspor, Beykozspor, Kırıkhanspor, Sancaktepe, Kırşehirspor, Ankaraspor ve son olarak da Serik Belediyespor da oynadı. Erbay Eker’in 2003 yılında Karaağaçspor’da filiz lisansı çıkartıldı. 2007 yılında Amatör olarak Eyüpspor’a transfer olan Erbay Eker, 2008 yılında ilk kez Sivasspor’da profesyonel oldu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here