YENİ SEZONA START VERİLDİ

0
41

İskenderunspor’da İlk Etap Kampı Başladı!

TFF 2. Lig temsilcimiz İskenderunspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap kampına Mehmet Kurt Tesislerinde başladı. Birinci Etap Kampı 29 Temmuz’a kadar İskenderun’da olacak.

TFF 2. Ligde mücadele eden Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, yeni sezon öncesinde İskenderun Mehmet Kurt Tesislerinde, Teknik Direktör Gürkan Aslan nezaretinde ilk çalışmasını yaptı. Turuncu-Mavililer 15-29 Temmuz tarihleri arasındaki birinci etap antrenmanlarını İskenderun’da yapacak. İskenderunspor, daha sonra 2-15 Ağustos tarihleri arasında da Afyonkarahisar’da kamp yaparak yeni sezon çalışmalarını sürdürecek.

Yeni İsimler İmza Atmaya Devam Ediyor

İskenderunspor’da yeni sezon öncesi hazırlık kampı start alırken, yeni isimlerle de anlaşma yapılarak sözleşmelere imza atılmaya devam ediyor. Bu bağlamda, kaleci Arel Ekinci, savunma oyuncusu Aybars Tüfekci ile hücum oyuncusu Mert Efe Çölbeyi ile anlaşma sağlandı.

Konuyla ilgili Turuncu-Mavili Kulüpten yapılan açıklamada; “Kulübümüz, Hatayspor’da forma giyen kaleci Arel Ekinci’yi sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmıştır. 1922 Konyaspor’da forma giyen savunma oyuncusu Aybars Tüfekci ile 2 yıllık anlaşma sağlamıştır. Daha önce de takımımızda forma giyen hücum oyuncusu Mert Efe Çölbeyi ile de 1 yıllık anlaşma sağlamıştır. Anlaşmaların hem oyuncularımıza hem kulübümüze hayırlı olmasını dileriz” ifadelerine yer verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here