Yeni Sezon Hazırlıkları Güle-Oynaya

0
28

TFF 2. Lig temsilcimiz İskenderunspor, 2024-2025 sezonu öncesi hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Gerçekleştirilen çalışmalarda fonksiyonel kuvvet antrenmanlarının yanı sıra, günde çift idmanla hazırlıklarını sürdüren Turuncu-Mavili ekipte futbolcular antrenmanlarını güle-oynaya gerçekleştiriyor. Salonda gerçekleştirilen antrenmanlarla kuvvet çalışmaları, sahada ise taktik çalışmaları aralıksız sürüyor.

2024-2025 sezonu için ikinci etap Afyonkarahisar’da sürdüren İskenderunspor’da keyifler yerinde. Teknik Direktör Gürkan Aslan nezaretinde çalışmalarını sürdüren Turuncu-Mavililer, Afyonkarahisar kampının da sonuna geldi. İskenderunspor’un Afyonkarahisar kampı 15 Ağustos tarihinde (yarın) sona erecek. İkinci Etap kampın tamamlamasıyla birlikte futbolculara verilecek iznin ardından İskenderun’a dönülecek.

Turuncu-Mavili futbolcular, antrenmanda keyifli dakikalar geçiriyor ve sıkı antrenmanlarla yeni sezona zinde girmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

Ömer Gür ve Hijran Boyacı ile Anlaşma Sağlandı

Öte yandan, Transfer çalışmaları da devam ediyor. Bu bağlamda, Ömer Gür ile 2 yıllık, Hijran Boyacı ile de 3 yıllık anlaşma sağlandı. Son transferlerle ilgili kulüpten yapılan yazılı açıklamada; “Kulübümüz, İnegölspor’da forma giyen savunma oyuncusu Ömer Gür ile 2 yıllık anlaşma sağlamıştır. Anlaşmanın hem şehrimizin yetiştirmiş olduğu değerli oyuncumuza hem kulübümüze hayırlı olmasını dileriz.

Adana Demirspor’da forma giyen 2005 doğumlu orta saha oyuncusu Hijran Boyacı ile de 3 yıllık anlaşma sağlamıştır. Anlaşmanın hem oyuncumuza hem kulübümüze hayırlı olmasını dileriz” ifadelerine yer verildi.

Turuncu-Mavililer ligin ilk haftasında Tuzlaspor A.Ş. ile oynayacak. Karşılaşma 1 Eylül Pazar günü Kırıkhan İlçe Stadyumunda oynanacak. Ligin ikinci haftasında ise 8 Eylül Pazar günü rakibimiz HES İlaç Afyonspor olacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here