Yeni Baro Yönetiminden Başkan Savaş’a Ziyaret

0
91

büyükşehir baro1Geçtiğimiz ay seçilen Hatay Baro Başkanı Av. Ekrem Dönmez, Baro yönetim Kurulu ve denetleme Kurulu üyeleri Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Sohbet havasında geçen ve önemli mesajların verildiği ziyarette Başkan Savaş, Hatay Baro Başkanlığına seçilen Av. Ekren Dönmez’e yeni görevinde başarılar diledi.

Bundan önceki 5 yılda görev süreleri boyunca tüm kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalıştıklarını ifade eden Başkan Savaş, önümüzdeki süre zarfı içinde de bu anlayış içinde Hatay halkına hizmet edeceklerini belirtti.

Halkın kendilerine ihtiyaç duyduğu her anda, inançlı ve kararlı eylemlerle hemşerilerine hizmet üretme amacında olduklarını belirten Başkan Savaş; “Kimseyi ötekileştirmeden, kimsenin siyasi anlayışına, dinine, diline bakmadan Hatay’ımızın tüm renklerini kucaklayan bir anlayışla, daha iyisini yaparak hizmetler sunuyoruz ve sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Baro heyetini kabulünden ötürü Başkan Savaş’a teşekkürlerini ileten Av. Ekrem Dönmez ise, “Her zaman halkın barosu olacağız. Avukatının yanında bir baro olacağız. Hatay’da bu yönden ciddi boşluk var. Bu boşluğun doldurulması için 2 yıl kısa ama elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bu baroya kim bir çivi çaktıysa önünde saygıyla eğiliriz. Ama biz bunun üstünden en iyisini yapacağımıza söz verdik. Hatay Barosu’nu halkın barosu yapmak gerekiyor. Biz bu süreç içerisinde bunun için hakkıyla, layıkıyla nasıl yapılması gerekiyorsa bundan sonra sizlerle beraber, bunu başarmak istiyoruz” dedi.

Sohbet şeklinde geçen ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here