Yayının Daim ve Kutlu Olsun

0
27

Ey Aziz ve Değerli İskenderunlu ve İskenderunluyum diyebilen kardeşlerim. Birinci Cihan Savaşı sonu 18 yıl işgal altında tutularak müstemlekede kalan ve son Osmanlı Devleti Paşalarından Devletimizin Kurucusu, İlk Cumhurbaşkanımız Dünya Lider Mustafa Kemal Paşa Hazretlerinin sağlam iradesi, vefakâr, azimli Necip Türk Milletinin Vatan Sevgisi, Kuva-i Milliye ruhu ile Hatay’ımız ve İskenderun’umuz kurtulmuş ve Anavatana ilhakı olmuştur. İşte bu aşamada İskenderun’un sesini duyuran İskenderun ve Hatay basınında Dünyaya seslenen çocukluk yıllarından beri sesini duyduğumuz İSKENDERUN ve KÖRFEZ adı altında yayın yapan gazeteleri çok iyi hatırlarım.

Bugün bu alanda sesini, doğru, süratli ve doğrudan yana Eğilmeden-Bükülmeden habercilikle idame ettiren, Türkiye’nin Süveyş ve Cebelitarık Boğazı ile Dünyaya açılan, Kilit Ülkenin Anahtarı konumundaki Güneyin incisi İskenderun’un adı ile yayın yapan İSKENDERUN Gazetesinde 2004 yılından buyana köşe yazılarımla görev yapan biriyim.

Bankacı, Ekonomist, İlahiyatçı ve Arkeolojik kişiliğimle Köşe Yazarı olarak; İmtiyaz sahibi Rızkullah Terbiyeli Beyi, gazete sorumlusu ve Yazı İşleri Müdürü İlyas Terbiyeli Beyi, tüm çalışanlarını, Değerli Köşe Yazarı Kardeşlerimi, mensubu olduğumuz İskenderun Gazeteciler Cemiyet Başkanı Diyap Atar Bey ve yayında olan medya kuruluşları ile Sayın Kaymakamımız nezdinde, tüm İskenderunluların; İskenderun Gazetemizin kuruluş yılını içten ve yürekten kutlarım.

İyi ve hayırlı yayınlar, birlik beraberliğimiz daim olsun diyerek, her zaman olduğu gibi hoşça kalın, Allah(cc)’a emanet olun ve ay-yıldızlı bayrak asın.

Not: Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin Kuruluş Yıldönümünü kutlar, Eşsiz insan, Kurucu Cumhurbaşkanı Sn. Rauf DENKTAŞ’a ve Aziz Şehitlere rahmet dilerim.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here