Yavuz; “Türk Milleti Adeta Hipnotize Edilmiş!”

0
122

celalattin yavuz6Prof. Dr. Celalettin Yavuz, ‘1922’deki 30 Ağustos Ruhunun 2014’te Çöküşü!’ başlığıyla yayınladığı yazısında Türk milletinin adeta hipnotize edildiğini, doğru ile yanlış, kahramanlıkla korkaklık, haramla helal, dürüstle sahtekâr kavramlarının anlamının değiştirildiğine dikkat çekti.

Öğretmenleri de göreve çağıran Yavuz; “Doğruları, dürüstlüğü, insanlığı, imanı, kahramanlığı, haramı ve helali çocuklarımıza öğretelim!” değerlendirmesinde bulundu. Yavuz yazısında ayrıca şu ifadeleri kullandı;

“30 Ağustos 1922 tarihli Zafer Bayramı’nın 82’nci yıldönümünü idrak ediyoruz. Onlar ki Gazi Mustafa Kemaller, İsmet Paşalar, Mareşal Çakmaklar, Kazım Karabekirler, Refet Beleler, Galip Hocalar, daha ismi sayılamayacak isimli ve isimsiz nice kahramanlardı. Türk yurdunu kurtarmak maksadıyla göğsünü siper eden gaziler ve şahadet şerbetini içen kahramanlardı. Onlar 19 Aralık 1918’de Dörtyol/Hatay’da işgalci Fransızlara İl Kurşun’u atan kahramanlardı. Onlar Mehmet Hocalar, Kara Hasan Paşalar, Deliağalar, Maraş’ta Sütçü İmamlar, Antep’te Karayılanlardı. İstiklal Harbi’nin Kara Fatması, Nine Hatunuydu.

Terörist Korkmaz’ın Heykeli Dikiliyor

Bir de 2014’e bakın. Terörist Mahsum Korkmaz’ın heykeli 4 aydır hazır ama ruhu duyan yok. Diyarbakır’ın Lice ilçesinde PKK’lı terörist Mahsum Korkmaz’ın heykelinin kaldırılması ve operasyon sırasında bir kişinin ölmesi nedeniyle Hakkâri, Diyarbakır ve Tunceli’de olaylar çıktı. Bazı kentlerde Atatürk büstleri tahrip edilirken Tunceli’de Jandarma karakoluna ateş açıldı. Bu arada askeri garnizona girip, Türk bayrağını indiren teröristler var.

Musul Başkonsolosluğu gibi Türk toprağı IŞİD tarafından teslim alınıyor. 49 kişi 85-90 gündür rehin ama buna sebebiyet verenler cumhurbaşkanı ve başbakan seçiliyor. Herhalde 1922’nin 30 Ağustos ruhunu taşıyanları kemikleri sızlamıştır.

Türk milleti, adeta hipnotize edildi. Doğru ile yanlış, kahramanlıkla korkaklık, haramla helal, dürüstle sahtekâr kavramlarının anlamı değiştirildi. Türkiye’de bu ölü toprağı ekilmiş ruhsuzluğun ve yanlışlığın değiştirilmesi şarttır. Öğretmenler haydi göreve! Doğruları, dürüstlüğü, insanlığı, imanı, kahramanlığı, haramı ve helali çocuklarımıza öğretelim!”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here