Yavuz; “Şikâyetçiyim, Cezalandırılmalarını İstiyorum”

0
116

mhp ilçe açıklama1MHP Yönetimi “Usulsüzlük Var” Deyip Suç Duyurusunda Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in “usulsüzlük” yaptığı gerekçesiyle, Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.

Beraberinde, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Yavuz olmak üzere parti binasında basın toplantısı düzenleyen ve iddiaları sıralayan MHP’li Bozkurt, ilçe belediyesinde işe gelmeden para kazanan personeller olduğunu da kaydederek 300 sayfalık bir dosya ile Belediye Başkanı Seyfi Dingil hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

Toplantıda daha sonra söz alan ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in de cezalandırılmasını istediklerini söyleyen MHP’li Belediye Meclis Üyesi İbrahim Yavuz, iddia edilen usulsüzlükler hakkında şöyle konuştu:

7 Ton Asfalt Kaybolmaktadır!

“İskenderun Belediyesi yaklaşık 2 ay önce asfalt alım ihalesi yapmıştı. Arsuz ilçesi Karahüseyinli Mahallesindeki şantiyeden alıp İskenderun’daki sokaklar asfaltlanmaktadır. İhaleyi alan firmanın araçları şantiyeden evrak üzerinde 37 ton asfalt almış gözüküyor. Fakat gerçekte her defasında bu araçlar şantiyeden 30 ton asfalt almaktadır. Ancak kayıtlara göre asfaltın miktarı 37 ton civarı geçmektedir.

Yani araç başı 7 tonluk bir asfalt kaybı olmaktadır. Bu 7 tona ilişkin usulsüzlüğü, Fen İşleri ve şirket ortak yapmaktadır. Yani İskenderun Belediyesi ve şirket 7 tonluk miktarı zimmetine geçirmektedir. İskenderun Belediye Başkanının da olaydan haberi vardır.

Günlük yaklaşık 15-20 araba şantiyeden asfalt almaktadır. Dolayısıyla araç başına 7 tonluk bir kamu zararı oluşmaktadır. Bu şekilde evrakta sahtecilik yapıp her kamyonda asfaltı 7 ton eksik gösteren İskenderun Belediye Başkanı, Belediye görevlileri ve bu eyleme iştirak eden şirket yetkililerinden şikâyetçiyim. Cezalandırılmalarını istiyorum.”

Yazar: “Aynı Zihniyetle Devam!”

İskenderun’un menfaatine olan her hizmetin yanında olacaklarını belirten MHP Grup Başkan Vekili Dr. Emir Selim Yazar ise; “2014 yılında ‘hatasız kul olmaz’ deyip hatalarını kabul edip 2015 yılında da aynı zihniyette yönetim anlayışı devam etmektedir” diye konuştu. Yazar, doğru olmayan işlerin karşısında olacaklarının da altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here