Vekil Karasayar Görkemli Bir Törenle Karşılandı

0
90

karasayar karşılama1Ak Parti Hatay Milletvekili ve 2. sıra milletvekili adayı Orhan Karasayar, Ankara dönüşü Denizciler gişelerinde büyük bir coşkuyla karşılandı.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun ve ilçe yönetimi ile çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirilen karşılama töreninde Karasayar, davul zurnalarla karşıladı. Kurbanların kesildiği karşılama töreninde konuşan Milletvekili Karasayar, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da aynı azimle çalışacağını vurguladı.

Hatay’ın sorunlarının çözümü noktasında Hatay ve Ankara arasında köprü görevi göreceğini ifade eden Milletvekili Karasayar, katılımlarından dolayı partililerine teşekkür etti.

karasayar karşılama2

Tosun; “Listede Değişiklik Söz Konusu Değil”

Listelerin açıklanmasının ardından yaşanan spekülasyonlara açıklık getirmek için Ankara’ya giden ve Milletvekili Karasayar ile kente geri dönen Ak Parti İlçe Başkanı Vedat Tosun da yaşanan spekülasyonlara açıklık getirdi.

Ankara’da Ak Parti Seçim İşleri Başkanı Mustafa Şentop ile görüştüklerini ifade eden Tosun; “İskenderun’daki, Hatay’daki spekülasyonları yerinde öğrenmek, konunun muhataplarıyla görüşmek ve kamuoyunu doğru bilgilendirmek için Ankara’ya gittik. Seçim işleri başkanımız Mustafa Şentop hocamızla görüştük. Genel merkezde hazırlanan bu listenin delinmesini istemediğimizi, sonuna kadar arkasında olduğumuzu, tüm adaylarımızla birlikte çalışacağımızı ifade ettik. Onlarda teşekkür ettiler.

Listede herhangi bir değişikliğin yapılmasının kesinlikle söz konusu olmadığını direk kendi ağızlarından ifade ettiler. Bizlerde bunu kamuoyuyla paylaşıyoruz. Listemiz hayırlı olsun. Yolumuz bahtımız açık olsun” şeklinde konuştu.

karasayar karşılama3

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here