Vekil Eryılmaz’dan 23 Nisan Kutlama Mesajı

0
95

kutlama mesajı2CHP Hatay Milletvekili Av. Refik Eryılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yurdun dört bir yanında yanan bağımsızlık ve kurtuluş ateşinin, Atatürk’ün önderliğinde milli iradenin azmi ve coşkusuyla 23 Nisan 1920 tarihinde TBMM’nin kurulmasıyla taçlandığını vurgulayan Eryılmaz; “Her fırsatta Türkiye Cumhuriyeti’ni yeni nesillere emanet ettiğini belirten ulu önderimiz bu önemli tarihi sadece Türk çocuklarına değil tüm dünya çocuklarına bayram ilan ederek, onların saflık ve temizliğiyle insanlığa güzel bir mesaj vermiştir.

İnanıyoruz ki çocuklarımız da kendilerine verilen bu değerli armağandan feyiz alarak geleceğin müreffeh Türkiye’sini inşa edecek, barış içinde bir dünyanın kurulmasına öncülük edeceklerdir. Ulusal egemenliğimizi ilan ettiğimiz ve Büyük Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu mutlu günümüzü bugün ve gelecekte daha da coşkulu kutlamak elimizdedir.

Herhangi bir vesayet altında olmaksızın, ulusumuzun özgür iradesinin mutlak kılındığı, çocuklarımızın neşe ile kutladığı, mendil satmadığı, çöpten ekmek toplamadığı ve ağır işçi olarak çalışmadığı, çağdaş değerlerle donatıldığı 23 Nisanları yaşamak en büyük dileğimizdir. Bu mutlu günün ülkemize ve tüm dünya çocuklarına barış, mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here