Vekâlet Verirken Dikkatli Olun!

1
879

sigortacı avcı1Sigorta şirketi ile yapılacak olan Ahsu-Kabza (Para Çekmeli Vekâlet) sözleşmesinin kişilere zarar verebileceği konusunda uyarıda bulunan İMG Sigorta-Danışmanlık İskenderun Temsilcisi Naime Avcı; “Vatandaşlar, hangi sigorta şirketi olursa olsun, vereceği vekaletin iş takibi vekaleti olmasına dikkat etsinler” dedi.

IMG Sigorta-Danışmanlık Temsilcisi Naime Avcı, şirketlerinin 14 yıldır sorunların çözümü için deneyimli sigorta uzmanları ve profesyonel hasar danışmanları ile vatandaşa hizmet ettiğini söyleyerek; “Trafik kazaları sonucu ölüm ve sakatlanma tazminatı, iş kazası tazminatı ve askeri kaza tazminatları konusunda hizmetlerimiz devam etmektedir. Amacımız mağdurun hakkını savunmak olup üstlenmiş olduğumuz bu misyonu en üst seviyeye çıkartmaktır” diye konuştu.

Ahsu-Kabza sözleşmesini kötü amaçlı kişilerin farklı amaçlarda kullanabileceklerini de dile getiren Naime Avcı; “Toplumda ve her kesimde çıkar amaçlı insanlar vardır. Bu kişilerin mağdurun hakkını savunmak adı altında birçok insanımızı da mağdur ettiklerini gözlemlemekteyiz.

Bu gibi fırsat düşkünlerine fırsat vermemek adına sizi arayan acil ve hastane kapılarında kendilerini sigortacı olarak tanıtarak, vatandaşlardan Ahsu-Kabza alarak dolandırdıklarını görmekteyiz. Ahsu-Kabza, kişilerin parası ile alakalı her şeyi önce sigorta şirketine yatması demektir.  O nedenle vekâletinizi kime verirseniz verin ama verdiğiniz vekâletin iş takip vekâleti olmasına dikkat edin. Size sunulan hazır vekâleti noterden imzalamadan mutlaka genel vekâlet mi, iş takip vekâletimi olduğunu notere sorun. Sizlere hizmet sunarken bu konuda sizleri uyarmayı bir borç biliyoruz.

Şirketimizin il ve ilçe bazında bölge müdürlüğü ve şubelerimizi, şirketimize ait www.imgsigorta.com.tr adresini ziyaret edip, şahsen veya şirketimize ait 4447 464 nolu telefonunu arayarak, haklarınızın neler olduğunu ve nasıl bir yol izleyeceğiniz konusunda bilgi alabilirsiniz” dedi.

1 YORUM

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here