Vatandaş İstedi HATSU Yaptı

0
53

hatsu açıklama3Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Altınözü ilçesine bağlı 13 mahallede yapılan anketin sonuçlarına göre belirlenen eksikler için harekete geçildiğini ifade etti. Genel Müdürlük, bu kapsamda en acil ihtiyaç olan içme suyu konusuna ağırlık verildiğini duyurdu.

Anket yapılan Erbaşı ve Kılıçtutan mahallelerinde anket sonucuna göre en acil ihtiyacın içme suyu olarak çıktığını belirten idare, ekiplerin anket sonuçlarının ardından hemen harekete geçtiğini ve bu iki mahallenin içme suyu problemini çözdüğünü bildirdi.

Her iki mahallenin içme suyu problemini çözmek için 10 kilometrelik boru hattı çekildiğini açıklayan HATSU, 2 bin metrelik Karbeyaz isale hattının tamamlandığını ve anket sonucuna göre su problemi yaşayan diğer köylerde de çalışmalara başlandığını açıkladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ile birlikte vatandaşların sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla yapılan anketlerde 13 mahallede yapılan araştırmaya göre en acil ihtiyaç olarak içme suyu sıkıntısı ön plana çıkmıştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here