‘Vatan Partisinin Yurtseverlere İhtiyacı Var!’

0
82

vatan partisi açıklama14Vatan Partisi Vekil Adayları İlçeleri Gezerek Partilerinin Programlarını Anlatıyor

Vatan Partisi Hatay Milletvekili adayları İskenderun’da İsmet İnönü Mahallesinde bir toplantı yaparak, kendilerini ve programını tanıttılar.

Buradaki programın açılış konuşmasını İskenderun İlçe Başkanı Av. Orhan Korkut yaptı. Korkut çok sıkıntılı dönemden geçildiğini belirterek, sağlık, eğitim ve ekonomiden ötürü halkın zor durumda olduğunun altını çizdi. Korkut; “Sizin gibi aydın ve yurtsever insanlara Vatan Partisinin ihtiyacı var. Ancak Vatan Partisi iktidarında vatanımız aydınlık günlere kavuşur” dedi.

Daha sonra söz alan Vatan Partisi Milletvekili Adayı Fatma Paksoy ise eğitimin ve öğretimin ilkokuldan üniversiteye kadar Vatan Partisi iktidarında parasız olacağını belirtti Paksoy; “Vatan partisi iktidarında atanmayan öğretmen, okulu olmayan öğrenci, işsiz gençlerimiz olmayacaktır” diye konuştu.

Milletvekili adayı Emilhan Güçlü ise seçimlere iki grubun katıldığını, bunlardın birisinin Vatan Partisi diğerinin ise emperyalizmin denetimindeki partiler olduğunu ifade ederek; “Onun için Vatan Partisinin çalışmalarını bütün arkadaşlar katılmalı ve Vatan Partisini bölücülüğe ve irticaya karşı mücadelesini yükseltmeliyiz. Ancak Vatan Partisinde emekçilerin, sorunları çözülebilinir” dedi.

vatan partisi açıklama15

Vatan Partisi Milletvekili adayı Sadık Karakaş ise taşeron işçileri sistemine dikkat çekerek, taşeron işçiliğinin kendi iktidarlarında tarihe karışacağının altını çizdi. Karakaş; “Eğer taşeron işçiliğinin tarihe karışmasını istiyorsak, Vatan Partisini meclise taşımalı ve oradan da milli hükümetin kurulmasına katkı sunmalıdır. Bu iktidarı gerçekleştirmeliyiz” şeklinde konuştu.

Mahalle toplantısını tertip eden mahalleli Vehbi Kunt ise bütün üyelerin ve yurtseverlerin bu seçimlerde çok çalışması gerektiğine işaret etti.

Vatan Partisi Hatay Milletvekili adayları diğer ilçelerde seçim çalışmalarına devam etti. Vekil adayları bu bağlamda Altınözü ilçesinde vatandaşlara ve esnafa seçim bildirisini dağıttı. Bu çalışmalara Milletvekili adaylarından Emilhan Güçlü, Sadık Karakaş, Leyla Erk ile Fatma Paksoy katıldılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here