Vatan Gazetesi 23’cü Yayın Yılında

0
68

İskenderun Basınında ‘Vasıflı Gazete’ olarak yayın hayatını sürdüren Vatan Gazetesi 23. yayın yılına girdi. Abdurrezzak Nazlı’nın Yazı İşleri Müdürlüğü’nü yaptığı Vatan Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi Diyap Atar, gazetenin 23’cü kuruluş yıldönümü nedeniyle görüşlerini dile getirirken; “Bugüne kadar kamu yararını, ülkemizin, milletimizin ve kentimizin menfaatlerini gözeten bir anlayış ile hizmet verdik.

23 yıl tarafsızlığımızı da koruyarak her kesimden kitleye eşit mesafede ulaşmaya çalıştık. Doğrunun yanında, yanlışın karşısında olurken yapıcı eleştirilerimizi tutarlı bir şekilde gazetemiz Vatan’ın sütunlarına taşıdık. Çok değerli meslektaşlarımız ile olgun geçen ilişkilerimiz ışığında haber alma özgürlüğünü hep birlikte yerine getirirken bu çorbada tuzumuz olmasını sağladık.

Mesleki anlamda cemiyetimizin de ilkelerini benimseyen çizgimiz bundan sonra da tüm gücümüzle aynı heyecan, aynı azimle devam edecektir. Bizlere bu gücü veren güzel İskenderun’un güzel insanlarına teşekkür ederim” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here