Vali Lekesiz; “Bayramına Ulaşmanın Huzur Ve Mutluluğunu Paylaşıyoruz”

1
77

vali celalettin lekesiz8Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, yazılı bir mesaj yayınlayarak tün Hatay halkının bayramını kutladı. Bayramların ahlaki meziyetlerin paylaşıldığı kutsal günler olduğuna değinen Vali Lekesiz; “Milletimizin ve toplumsal hayatımızın en güzel ve anlamlı günlerinden birisi olan Ramazan Bayramına ulaşmanın huzur ve mutluluğunu paylaşmaktayız.  Bin yıllık inancımızın temelini teşkil eden ve bizleri birlik ve bütünlük içerisinde bugünlere ve yarınlara taşıyacak olan bu güzel günlerimizden biri de hiç şüphe yok ki Ramazan Bayramıdır.

İnançlarımızın ve törelerimizin bütün güzellikleriyle sergilendiği Ramazan Bayramı; yoksulların, kimsesizlerin hatırlandığı, eş, dost ve yakınların kaynaştığı, başta sevgi olmak üzere, yüce milletimizin derinliklerinde var olan bütün ahlaki meziyetlerin de paylaşıldığı kutsal günlerdir.

İnsanımızı öteden beri birlikte tutan ve güçlü kılan bu müstesna bayram günlerinin birleştirici ve manevi gücünün, bizleri yeni ufuklara taşıyacağına inanıyorum. Bu güzelliklerin, huzur ve barış ortamının sürekli olmasını temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle, ilimizde görev yapan asker, sivil, tüm kamu personelinin, özel sektör ve çalışanlarının, basın mensuplarının ve saygıdeğer Hataylıların bayramlarını kutluyor, sağlık ve mutluluk dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde duygularını dile getirdi.

1 YORUM

  1. 1-haber ana başlıklarının rengini kasıtlımı SARI renk yapıyorsunuz.gözlerimiz artık görmez oldu.
    2-iletişim bölümünde sorun var, mesaj atılmıyor. Yıllardır uyarıyoruz ama dinleyen yok. Kopyala yapıştır mantığı site yapmışsınız.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here