Vali Lekesiz, Açık Havada Halkla Bayramlaştı

0
120

vali bayramlaşma1Bayram kutlamalarını kapalı alanlar yerine halka açık alanlarda vatandaşlarla birlikte kutlamaya özen gösteren Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, bu yıl da bayramı Hatay’ın her kesiminden tüm renkleriyle beraber Atatürk Parkı’nda kutladı.

Bayramın ilk günü düzenlenen kutlamada halk ile Devlet ricali bir araya gelerek bayram güzelliğine yakışır bir kutlama yaptı.

vali bayramlaşma2

Düzenlenen bayramlaşma törenine, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, Mehmet Öntürk, Hacı Bayram Türkoğlu ve Adem Yeşildal, Garnizon Komutanı P. Alb. Salih Taşgın, Baro Başkanı Av. Sinan Akgöl, Vali Yardımcıları, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Hasan Koçyiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, üç semavi dinin temsilcileri, kanaat önderleri, sivil toplum örgütlerinin, resmi kurum ve kuruluşlarımızın, basın kuruluşlarının, meslek odalarının ve siyasi partilerin temsilcileri, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

vali bayramlaşma3

Halk ile Devlet ricalinin buluşması, her dinden, her mezhepten ve her görüşten insanımızın bayram coşkusuna ortak olması, ilimizde yüzlerce yıldır var olan sevgi, barış ve hoşgörü ortamının güzelliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Bayramlaşmanın ardından konuklara tatlı ikramı yapıldı.

Vali Lekesiz daha sonra çevik kuvvet, jandarma ve emniyet ziyaretlerinde bulunarak asker ve polislerle de bayramlaştı. Huzurevini ziyaret edip yaşlı vatandaşlarında bayramlarını kutlayan Vali Lekesiz, hastane ve cezaevi ziyaretlerinde hasta ve mahkûmlarla da bayramlaştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here