Uyan; “Derneğimize Üye Olan Emekli, Her Zaman Avantajlı Olur”

0
163

tüed açıklama23TÜED İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan, emeklileri TÜED çatısı altında toplanmaya davet etti. Konuyla ilgili olarak bir değerlendirme yapan Şube Başkanı Mustafa Uyan; “Türkiye Emekliler Derneği TÜED olarak yaklaşık 630 bin civarında üyemiz bulunmaktadır.  Türkiye genelinde ise yaklaşık 11 milyon emekli, dul ve yetim bulunmaktadır. Yani kaba bir hesapla ülkemizdeki emekli, dul ve yetimlerimizin yüzde 6’sı örgütlüdür, derneğimizin üyesidir. Kalan yaklaşık yüzde 94’lük büyük bir kitle ise halen örgütsüzdür.

TÜED olarak gerek Genel Merkezimiz gerekse de ülke genelinde yayılan şubelerimizle az zamanda küçümsenmeyecek başarılara imza attık, önemli hak kazanımları elde ettik. Bütün bu olumlu gelişmeleri 630 bin civarındaki üyemizden aldığımız güçle yaptık. Dolayısıyla üye sayımız arttıkça gücümüze güç katıyoruz. Bu nedenle tüm emeklilerimizi derneğimizin çatısı altına bekliyorum. Derneğimize, TÜED’e üye emekli, her daim daha fazla avantaja sahip olur, derneğin çok çeşitli sosyal yardım ve olanaklarından yararlanır. İskenderun ve havalisindeki emeklilerimiz Şehit Pamir Caddesi Onur İşhanı (Çok Katlı Otopark Karşısı)  Kat- Daire 6 İskenderun adresine gelerek iki vesikalık fotoğraf ve nüfus cüzdanlarıyla derneğimize kayıtlarını yaptırabilirler” dedi.

Başkan Uyan değerlendirmesinin devamında ise “Ülke genelinde derneğimize üye emeklilerin sayısı iki, üç hatta beş milyona ve daha yukarılara ulaştığında bu güç birliği karşısında hiçbir siyasi güç ilgisiz kalamaz. O vakit iktidar da muhalefet de bizlere daha çok kulak verir ve emeklilerin sorunlarının çözülmesine öncelik verirler. Tüm emeklilerimizi bir kere daha TÜED de örgütlenmeye, üye olmaya çağırıyorum. Üyelik aidatı, senede bir kere Şubat ayında kesilen sadece 18 TL den ibaret oldukça cüzi bir rakamdır”  diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here