Uğur Ağca İMO’yu Ziyaret Etti

0
103

uğur ağca16“Gönülleri Fethederek CHP’yi İktidara Taşımalıyız”

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, meslek örgütlerine ve sivil toplum kuruluşlarına verdiği önemi her fırsatta ortaya koyarken, meslek örgütlerini ziyaretleri kapsamında İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliğini ziyaret ederek Başkan Selahattin Gündüz’le görüştü.

Kalabalık ekibiyle birlikte İnşaat Mühendisleri Odası’nı ziyaret eden Uğur Ağca, Cumhuriyet Halk Partisi’nin meslek örgütlerine ve sivil toplum kuruluşlarına verdiği önemi hatırlattı ve Başkan Selahattin Gündüz’e de çalışmaları hakkında bilgi verdi.

CHP’nin iktidarı için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Uğur Ağca, CHP’ye 50 bin ilave oy kazandırma iddiasını da bir kez daha dile getirdi.

Her zaman olduğu gibi bölgenin mozaik yapısına vurgu yapan Uğur Ağca, din, dil, ırk ve etnik köken ayrımı gözetmeden tüm siyasi görüşleri de kucaklayarak, gönülleri fethederek CHP’yi iktidara taşımanın önemine dikkat çekti.

İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Selahattin Gündüz de yaptığı konuşmada, çalışma sistemi ve toplumu tüm kesimleriyle kucaklamaktan yana politikasından dolayı Uğur Ağca’yı tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here