Türkiye’nin En Büyük Boks Organizasyonuna Günler Kaldı!

0
74

boks şampiyonası10Pazartesi Gerçekleştirilecek Seremoni ve Teknik Toplantının Ardından Başlayacak Olan Türkiye Şampiyonasında Müsabakalar ise Salı Gününden İtibaren Yapılacak…

Türkiye Boks Federasyonunun yıllık faaliyet programı çerçevesinde yer alan “Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası” için geri sayım başladı. İlk kez bir ilçede yapılacak olan şampiyona için İskenderun’da nefesler tutuldu.

Şampiyonanın, Hatay ili ve özellikle İskenderun’un tanıtılması açısından çok önemli olduğuna bir kez daha işaret eden Hatay Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener, bu sayede Boks Federasyonunun dikkatlerinin bölgemize yoğunlaşacağını belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in federasyon ilgililerine olumlu şekilde çağrısı, İskenderun ve civar ilçelerde başarılı şekilde görev yapan fahri boks temsilcililerin gayretleri neticesi bu şampiyonanın ilçemizde yapıldığına da değinen Erdener; “İskenderun, Türkiye’nin boks tarihinde bir ilki böyle bir şampiyonada ilk defa yaşayacak. Yüzlerce sporcu, antrenör ve idarecilerin yanı sıra şampiyonaya katılacak boksörlerin aile efradı şehrimize konuk olacak. Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın ve İskenderun İlçe Müdürü Ali Arıkoğlu, şampiyonanın akışıyla ilgili son incelemeleri yerinde takip ettiler. Artık tamamıyla bu şampiyonaya hazırız” dedi.

Hazırlanan programa göre; şampiyonanın ilk günü olan Pazartesi günü saat 13.00’de Atatürk anıtı önünden başlayarak Kortej Yürüyüşü yapılacak. Kortej sonunda İskenderun Kaymakamı ve Belediye Başkanı ziyaret edilecek. Akşam saat 18.00’de antrenörler, idareciler ve turnuvayı yönetecek boks hakemleri, Belediye Meclis salonunda yapılacak olan teknik toplantıya katılacak. Saat 20.00’de ise bir yemeği verilecek.

Turnuvanın ilk gongu Salı günü saat 15.00’de İskenderun Kapalı Spor Salonunda çalacak. Turnuva Çarşamba günü Saat 14.00’deki eleme müsabakalarıyla devam edecek. Perşembe günü saat 14.00’de ise çeyrek finaller yapılacak. Cuma günü saat 14.00’de yarı final maçlarının ardından akşam saat 20.00’de Yelken Kulübünde gala yemeği verilecek. Turnuva Cumartesi günü saat 16.00’da yapılacak olan final karşılaşmalarıyla son bulacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here