Türkiye Şampiyonluğu Talihsiz Bir Şekilde Kaçtı

2
589

türk telekom2Finalde Burnu Kırılan Mahmut Enes Doğan, İkincilik Elde Ederek Göğsümüzü Kabarttı

Geçtiğimiz haftalarda Artvin ilinde gerçekleştirilen Türkiye Karate Şampiyonasına ilimizi temsilen katılan Hatay Telekomspor Kulübü sporcularından Mahmut Enes Doğan, Türkiye 2’cisi olarak iyi bir dereceye imza attı. Final maçında burnu kırılan ve müsabakayı tamamlayamayarak ikinciliği elde eden Mahmut Enes Doğan, elde ettiği bu başarı ile göğsümüzü de kabarttı.

Antrenör Mustafa Cuma Uğurlu yönetiminde çalışmalarını Antakya’da sürdüren Hatay Telekomspor Kulübü sporcuları, geçtiğimiz haftalarda Artvin ilinde gerçekleştirilen Türkiye Karate Şampiyonasına, ilimizi temsilen katıldılar. Şampiyonada rakiplerini tek-tek eleyen Mahmut Enes Doğan, final maçında talihsiz bir şekilde burunun kırılması sonucu Türkiye 2’cisi oldu.

türk telekom3

Elde edilen bu başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Hatay Telekomspor Kulübü Antrenörü Mustafa Cuma Uğurlu, Türkiye Şampiyonasında ilimizi en iyi şekilde temsil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylerken; “Başarılı sporcumuz Mahmut Enes Doğan’ın talihsiz bir şekilde burnu kırılmasa idi, Türkiye Şampiyonluğunu ilimize getirmek kaçınılmazdı. Ancak yine de bu şampiyonada Türkiye 2’ciliğini elde etmek ve ilimizi başarıyla temsil etmekten mutlu olduk. Başarılırımız devam edecek” diye konuştu.

2 YORUMLAR

  1. Sadece kilosunda zaten 2 kişi var bir maç yapmış yenilmiş 2ci olmuş, bu başarı mı ki? yazık birde sporcunun burnu kırılmış, gerçek karate maçlarında vuruş kontrol vardır, çocuk bilmeden gitmiştir o maça.. burada hocasının kabahati var, yazık etmiş sporcuya. burda yapılan derece bir şeye yaramaz, milli olmaz. yani burda olan sporcunun burnuna olmuş

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here