Türk Milletinden Özür Dilenmeli mi?

0
86

Beş bin yılık bir geçmişi olan bu millet, yaklaşık l200 yıldır İslam’la müşerref olmuş ve özellikle Osmanlı döneminde dört kıtaya yayılmasını sağlamıştır. Bu Necip Türk Milleti için ilahi bir lütuftur. Bunu Allah (cc) ‘…Öyle bir kavim gelecektir ki, İslam’ın bayraktarlığını yapacaktır…’ Resulü ve Ümmeti olan Yüce Peygamber de Hendek Savaşı sırasında, hendek kazılırken çıkan kıvılcımdan okumuş ve sahabelere İslam’ın yayılması için çok önemli olan Kostantinapolis’in fethi ile ilgili 800 yıl önce bu konuyu müjdelemiştir. Bazılarının ‘Üç-beş Mehmet öldü diye, meclis toplanmaz’ sözüne rağmen, Türk milletinin şanından, şerefinden ve kumandan ile tüm askerlerinin muzafferiyet ve yüceliğini Hadisi şerifle duyurmuştur. Hâşâ yine birilerinin dediği gibi böbürlenmemiştir.

Bu gerçekler ve tarihte yaptıkları icraatlar ortada iken, bu milleti aşağılamak hatta yok saymak, ya bilinçli bir hareket ya da kafayı yemedir. Üçüncü bir yol, ihtiraslarına mahkûm olmuş haris bir ruh halidir.

Aziz dostlar, Yüce Türk Milleti bu olanları çok iyi değerlendirmeli ve neler oluyor diye başını iki eli arasına alıp tefekkür etmelidir. İnce düşünmek zorunlu hale gelmiştir. Bu vatanın ekmeğini yemiş, profesör olmuş birisi, “Türk Milleti diye bir şey yoktur” diyor. İstanbul gibi bir ilin Başkanı, “Ak Parti olmasa hepimizi Türkleştireceklerdi” diyor. Bir bakanın üst düzey bürokrat kardeşi, “Ya Eşek gibi yaşayacaksınız ya da defolup gideceksiniz” diyor. Yine “Sıra Anıtkabire gelecek” diyebilen bir gençlik teşkilat başkanı olabiliyor. Kocaman Bakan, Peygamberin kibir yapmasından, kendilerinin bu hatayı yapmayacağından bahsediyor. Bir diğeri Kur’an ayetiyle Bakara-Makara diye alet ediyor. Bir vekil, “Liderimize dokunmak Sevaptır” bir diğeri “Biz Peygamber gibi görüyoruz” bir diğeri daha da ileri giderek “Allah (cc)’ın tüm vasıflarını üzerinde taşıyor” diyor.

Türk’üm, Doğruyum, Çalışkanım (andımız) genelge ile engelleniyor ve yasaklanıyor. Cumhurun başı “Ne Mutlu Türk’üm” demeyi ilkellik kabul ediyor. Devletin Valisi tabeladan T.C.’nin kaldırılmasına sessiz kalıyor. Türkçe İsimler kaldırılıyor. Asil ve Peygamber Ocağı da denilen ordumuz mensuplarının başına gelenler, rüşvet ve yolsuzluklardan alınan bakanlar ve onlarca yolsuzluk, yargının ve Polis Teşkilatının durumu içler acısı, dahası, Kışladan ve Emniyet Müdürlüğünden Bayrak indirilebiliyorsa…

Bütün bu olanlardan Sn. Başbakanımız habersiz olabilir mi? Mümkün değil. Kocaman cihan devleti Türkiye Cumhuriyeti Başbakanının da aynı düşüncede olacağını sanmıyorum ve ihtimal dâhilinde bile olması düşünülemez. Bir an önce Açılım denilen ve ne olduğunu bilmediğimiz, Terör Örgütünü siyasallaşması ve ülke bölünmesine neden olacak bu uygulama engellenmelidir. Tüm dünyada Milliyetçiliğin öne çıktığı dönemde Milliyetçiliğin ayaklar altına alınması asla kabul göremez, bu olanlara bu millet muhatap olamaz.

Vallahi ve Billahi Gayretullah’a dokunur, Rabbimiz korusun Ebabil kuşlarının taşlamasına, Fil Suresine muhatap oluruz, taş yağar. Bütün bu olanlardan tövbe çekmemiz ve nadim olarak, “Türk milletinden birileri özür dilemeli midir?” diyerek, hoşça kalın, Allah (cc)’a emanet olun ve ay-yıldızlı bayrak asın.

e-mail: nurettincan1453@hotmail.com 

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here