Türk Metal Sen Heyetinden Başkan Savaş’a Tebrik Ziyareti

0
72

lütfü savaş1030 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkarak, hemşerilerinin teveccühünü kazanan Hatay’ın ilk Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a Sivil Toplum Kuruluşları (STK) tebrik yağdırmaya devam ediyor. Bu bağlamda bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere bölgemize gelen Türk Metal-Sen Genel Başkanı Pevrul Kavlak da Başkan Savaş’ı ziyaret ederek tebriklerini iletti.

Mazbatasını teslim aldıktan sonra Büyükşehir Belediye çalışmalarına başlayan Başkan Savaş’a STK temsilcilerinin tebrikleri de sürüyor. Türk Metal-Sen Genel Başkanı Pevrul Kavlak ve Türk Metal-Sen Çukurova Bölge Temsilcisi Metin Önde’nin de aralarında bulunduğu kalabalık bir heyet tarafından ziyaret edilerek tebrik edilen Başkan Savaş, STK’ların yönetim alanındaki katılımcı yönlerine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyacaklarını ifade etti.

Türk Metal-Sen Genel Başkanı Pevrul Kavlak da Hatay’ın ilk Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın hemşerilerinin gösterdiği teveccühe layık olacağından şüphe etmediklerini kaydetti ve görevinde başarılar diledi.

Türk Metal-Sen Çukurova Bölge Temsilcisi Metin Önde ise, Başkan Savaş’ın Antakya’da ortaya koyduğu başarılı çalışmaları Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde de sürdürerek barış ve birliktelik ruhuyla hareket edeceğinden şüphe etmediklerini söyledi.

Gerçekleştirilen tebrik ziyareti dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Başkan Savaş’ a günün anısına plaket tabak takdim edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here