Türk Garson Suudi Arabistan’da İdam Edildi

0
726

idam edildi1Uyuşturucu Deposuna Yapılan Baskında Yakalanıp, Tutuklanmıştı

Geçimini sağlamak için garson olarak Suudi Arabistan’a giden ve iki yıl sonra uyuşturucu baskınında yakalanan Ali Ahmet Ağırdaş’ın idam edildiği haberi, Hatay’daki ailesini üzüntüye boğdu.

2006 yılında Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a giden 34 yaşındaki Ali Ahmet Ağırdaş, burada bir lokantada garson olarak işe başladı. Ağırdaş, bir süre sonra uyuşturucu deposuna yapılan baskında yakalanıp, tutuklandı. Riyad mahkemelerince yargılanan Ağırdaş, 2008’in Mayıs ayında idam cezasına çarptırıldı. 34 yaşındaki Türk garsonun idam cezasının infaz edildiği haberi önceki gün Türkiye’ye ulaştı.

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığının Türk uyruklu Ali Ahmet Ağırdaş’ın idam edildiğini duyurması üzerine Harbiye Mahallesindeki evinde büyük acı yaşandı. Haberi alan aile yakınları ve tanıdıkları Ali Ahmet Ağırdaş’ın Hatay’da bulunan evine gelerek aileye taziyede bulundu.

İdam cezasına çarptırılan Ali Ahmet Ağırdaş’ın cenazesinin Suudi Arabistan’da olduğu ve gerekli işlemlerin ardından Hatay’a getirilerek toprağa verileceği kaydedildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here